Çocukluk travmalarınız

Anaokul çıkışı en sevdiğim anaokul arkadaşıma gittik. Sokakta oynarken araçta tam köşeden geliyordu hızla o anı hiç unutmam. Araç sahibi son sn fren yaptı yoksa çarpsa rahat yerde 1 2 metre sürünürdüm.
Anaokul çıkışı en sevdiğim anaokul arkadaşıma gittik. Sokakta oynarken araçta tam köşeden geliyordu hızla o anı hiç unutmam. Araç sahibi son sn fren yaptı yoksa çarpsa rahat yerde 1 2 metre sürünürdüm.

Onun dışındada 9 yaşımda babamdan akşam o an söylediğim şeye nasıl sinirlenmişse normalde kolay kolay vurmaz. Terlik izi acısıyla birlikte 1 hafta geçmedi.
 
Küçükken bana Jeff the Killer fotoğrafı açarlardı hayatımda en korktuğum şeydi. Zar zor uyuyordum aklıma geldiğinden.

Bi ara da bi jumpscare yemiştim o gece çok zor uyudum. Uyandığımda ise nedensizce her sesden az da olsa korkmaya başlamıştım. Sonraları düzeldi ama.

O jumpscarei yapan 00666000 'nun Allah canını auschwitz kampına göndersin.
 
Küçükken 3 tekerlekli bisikletim vardı, daha 4 5 yaşındayım arkadaşım yokuş aşağı ittiriyor beni. Artık ayaklarım pedala yetişemiyor ben de kaldırdım ayaklarımı gidiyoruz. Fren yok zaten bisiklette.
Benim gidon kopmasın mi? Nasıl yerde bulduk kendimizi bilmiyorum ama yokuş aşağı inerken içimden umarım gidona bir şey olmaz derim hep.

Bir de kamyonetin tekeri taş fırlatmıştı kafamın hemen yanından geçmişti. O günden beri ne zaman kamyonet görsem yolda taş var mi diye bakarım.
 
Ya en basiti Aile baskısı, Akran Zorbalığı. Görmedim diyen bordo berelidir. Çoğu kişi travma sonrası stres bozukluğu yaşıyor. Bisikletten düşme oyunda korkma vs geçicidir. Oner41 adlı arkadasın dediği gibi. Outlastı küçükken 12 yasımdan bu yana Birsürü kanaldan izledim şu yaşıma kadar. 17 yasındayım. Videsunu Çeken Her kanaldan izledim diyebilirim. Etkiledimi ? Hayır. Tabi korkuyon ama o anlık sadece. Oyunu ezberledim hiç oynamamış olmama rağmen.
 
Cartoon Network çizgi dizileri, Maze denilen şey, FNAF oyunu. İlk okulda bunlar çok popülerdi ama ben korkaktım.🙂 Ciddi korkularım başladı. Gece yalnızken hareket edemezdim. Şimdi çoğunu aştım ancak oyunlarda hala korkarım. En ufak canavarlı oyunda tüylerim diken diken oluyor.
 
Orta okulda, arkadaşım güldürmüştü bir anda masanın alt demirine hızlıca itilince vurdum Burnum'da hasar olmuştu o zaman travma geçirmiştim. Birkaç hafta önce ise arkadaşım link atmıştı, bir anda açınca jeff the Killer isimli şey çıkınca monitöre vurdum, bağırarak salona koşmuştum. Saat gece 2 ve kapım kapalı karanlıktaydım.

Bana da Ziya Selçuk istifa diye attılar ve o sesi duyunca hemen kulaklığı yere atıp kaçtım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı