CoD Modern Warfare 3 2023 alınır mı?

baymortal

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CoD a şu sıralar çok sardım. Warzone bayağı oynadım ama aklımda bir soru var bugünden itibaren indirime girdi %30 daha fazla indirime girceğini sanmıyorum. 1250 TL ediyor alınca ben sizce bu oyunu alınır mı? Oyunu? Bir de oyuna deneme geldi çok güzel geldi o yüzden almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Hikayeye çok önem vermiyorum multiplayer yeterli benim için.

Arkadaşlar CoD a şu sıralar çok sardım. Warzone bayağı oynadım ama aklımda bir soru var bugünden itibaren indirime girdi %30 daha fazla indirime girceğini sanmıyorum. 1250 TL ediyor alınca ben sizce bu oyunu alınır mı? Oyunu? Bir de oyuna deneme geldi çok güzel geldi o yüzden almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?
Hikayeye çok önem vermiyorum multiplayer yeterli benim için.

Haritalar az, Oyun mekanikleri rezalet. Kimse hikaye modu için almıyor zaten. O da yok desek yeridir. Bol bol skin ve blueprint silah doldurmuşlar şıkır şıkır.

MW2'yi alıp 500 saat oynamış biriyim ama MW3'ü kesinlikle önermem. İçerik olarak MW3'ü yetersiz buluyorum. Shipment Haritası oyunun tek iyi yanı bana göre.

Bu arada gerçekten DLC olarak çıkacak oyunu ayrı oyun olarak pazarladılar ve Onu da MW2 den ayrı satışa sunamadılar. COD HQ diye oyun içi bir launcher bela ettiler başımıza oyuna girmek işkenceye dönüşüyor. Connecting-Updating vs vs.

Son düzenleme:
Elimde Modern Warfare 3 - Vault Edition kodu var. Kod Battle net platformu için geçerli. Uyguna satıyorum ilgilenenler özel mesajdan yazabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı