CoD Warzone FPS sürekli aynı

İşletim sistemi
Windows 10

Nakoicve

Hectopat
Arkadaşlar merhaba Ryzen7 3750H ve 1660 Ti Mobile olan bir dizüstü bilgisayarım var. Warzone oynarken her zaman 40-45 FPS'ye sahibim. FPS'imi değiştirmek istedim ve bazı ayarlarla oynadım ama ayarlarımı mümkün olan en düşük seviyeye (640x480 çözünürlük) değiştirsem bile FPS hep aynı kalıyor. GPU kullanımımı kontrol ediyorum ama her zaman yüzde 10-15-20 gibi görünüyor. CPU kullanımım her zaman% 100 gözüküyor. Lütfen bu durumu düzeltmeme yardım eder misin? 1080P maksimum ayarlarda aynı özelliklerle 80 FPS'de oynayan başkalarını gördüm.

Tüm driverları sildim yeniden kurdum sorun yine de düzelmedi NVIDIA Control'den her şeyi yaptım fakat yine aynı işin tuhaf tarafı oyunda Warzone'da en düşük ayarlarda aynı en yüksek ayarlarda yine aynı sonucu almam. Ekran kartımı oyun kullanmıyor gibi bir şey bu sorunu nasıl çözeceğim format da çözmedi hiçbir şekilde çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Ryzen7 3750H ve 1660 Ti Mobile olan bir dizüstü bilgisayarım var. Warzone oynarken her zaman 40-45 FPS'ye sahibim. FPS'imi değiştirmek istedim ve bazı ayarlarla oynadım ama ayarlarımı mümkün olan en düşük seviyeye (640x480 çözünürlük) değiştirsem bile FPS hep aynı kalıyor. GPU kullanımımı kontrol ediyorum ama her zaman yüzde 10-15-20 gibi görünüyor. CPU kullanımım her zaman% 100 gözüküyor. Lütfen bu durumu düzeltmeme yardım eder misin? 1080P maksimum ayarlarda aynı özelliklerle 80 FPS'de oynayan başkalarını gördüm.

Tüm driverları sildim yeniden kurdum sorun yine de düzelmedi NVIDIA Control'den her şeyi yaptım fakat yine aynı işin tuhaf tarafı oyunda Warzone'da en düşük ayarlarda aynı en yüksek ayarlarda yine aynı sonucu almam. Ekran kartımı oyun kullanmıyor gibi bir şey bu sorunu nasıl çözeceğim format da çözmedi hiçbir şekilde çözemedim.

FPS'yi sınırlamış olabilir misiniz?

GTX 1650 Cod Warzone Değerler Normal Midir? - Technopat Sosyal Benimde şöyle bir sorunum oldu dün. Anladığım kadarıyla online oyunlar işlemciye çok yük bindiriyor ve grafik ayarları düşürüldüğü zaman tüm yük işlemciye biniyor. Grafik ayarlarını orta-yüksek şekilde yaptığımda fps 50-70 arası gidip geliyor.
Bendeki işin kötü tarafı grafikleri full yaptığım zamanda aynı FPS yi alıyorum tabi 1-2 tık daha kasmalı bilgisayardan GPU kullanımına bakıyorum %12 yazıyor %60-70-80 lerde kullanması lazımken işlemci %100 oluyor GPU kullanımım %12 bunun önüne geçemiyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı