Nakoicve
Hectopat
Arkadaşlar merhaba Ryzen7 3750H ve 1660 Ti Mobile olan bir dizüstü bilgisayarım var. Warzone oynarken her zaman 40-45 FPS'ye sahibim. FPS'imi değiştirmek istedim ve bazı ayarlarla oynadım ama ayarlarımı mümkün olan en düşük seviyeye (640x480 çözünürlük) değiştirsem bile FPS hep aynı kalıyor. GPU kullanımımı kontrol ediyorum ama her zaman yüzde 10-15-20 gibi görünüyor. CPU kullanımım her zaman% 100 gözüküyor. Lütfen bu durumu düzeltmeme yardım eder misin? 1080P maksimum ayarlarda aynı özelliklerle 80 FPS'de oynayan başkalarını gördüm.
Tüm driverları sildim yeniden kurdum sorun yine de düzelmedi NVIDIA Control'den her şeyi yaptım fakat yine aynı işin tuhaf tarafı oyunda Warzone'da en düşük ayarlarda aynı en yüksek ayarlarda yine aynı sonucu almam. Ekran kartımı oyun kullanmıyor gibi bir şey bu sorunu nasıl çözeceğim format da çözmedi hiçbir şekilde çözemedim.
Tüm driverları sildim yeniden kurdum sorun yine de düzelmedi NVIDIA Control'den her şeyi yaptım fakat yine aynı işin tuhaf tarafı oyunda Warzone'da en düşük ayarlarda aynı en yüksek ayarlarda yine aynı sonucu almam. Ekran kartımı oyun kullanmıyor gibi bir şey bu sorunu nasıl çözeceğim format da çözmedi hiçbir şekilde çözemedim.
Son düzenleyen: Moderatör: