Johantmark
Hectopat
CoD Warzone'da aşırı derecede packet loss alıyorum. Bunun çözümü nedir acaba?
Usta deneme süresi sonrası ücretsiz kullanıyorum ben Protonvpn'i ama 7 günlük denemeden sonraki bu ücretsizde hiçbir iyileştirme olmuyor hala aynı packet loss değerini alıyorum. İlginç bir durum.
Usta deneme süresi sonrası ücretsiz kullanıyorum ben Protonvpn'i ama 7 günlük denemeden sonraki bu ücretsizde hiçbir iyileştirme olmuyor hala aynı packet loss değerini alıyorum. İlginç bir durum.
Aynen öyle. Bu aralar cs:go'da packet loss sorunu var bende de dediğin oranlarda.Bu arada genelde Vodafone kullanıcıları yaşıyor galiba bu sorunu. Çünkü şu sıralar CS:GO'da bile %1-%19 arası bir loss oluyor çoğu zaman.
bende vodafone kullanıyorum . esir aldılar kol gibi cayma bedeli var iptal de edemiyorum.Bu arada genelde Vodafone kullanıcıları yaşıyor galiba bu sorunu. Çünkü şu sıralar CS:GO'da bile %1-%19 arası bir loss oluyor çoğu zaman.
Başka bir oyunda herhangi bir loss yaşıyormusun? (PUBG,CSGO)TürkNet'liyim ve %4000 PL aldığım oluyor giriş ekranında, oyunda %60-70 değişiyor.
Bende Vodafone kullanıyorum. Esir aldılar kol gibi cayma bedeli var iptal de edemiyorum.
Başka bir oyunda herhangi bir loss yaşıyor musun? (PUBG, CS:GO)
O hata eger pc nizde Riva Turner varsa ondan kaynaklaniyor.Eki Görüntüle 520016
Bende böyle olup sürekli hata veriyor oyuna giremiyorum bile çok sinirlendim koskoca activisionun yaptığı şeye bak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.