CoD: Warzone packet loss problemi

İşletim sistemi
Windows 10

RRaidyn

Hectopat
Merhaba.
CoD: Warzone oyununda sürekli packet loss problemi yaşıyorum. Başka oyunda hiçbir problem yokken bu oyunda oynanmayacak derecelerde oluyor. Biraz araştırma yaptım, exit lag adlı bir program kullandım, deneme sürümü sürecinde hiçbir packet loss problemi yaşamadım. Deneme sürümü bittiği için şu an kullanamıyorum.
Farklı programlar da deneme sürümünü başlatmak için kredi kartı bilgilerini istiyorlar. İnternet sağlayıcım TürkNet, mail attım fakat sadece araştırdıklarını söylüyorlar.

Aynı problemi yaşayan var mı? Önerebileceğiniz ücretsiz VPN programları varsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

Packet loss problemlerinin hem server ile hem de bağlantı türünüz ile birçok çözüm yolu mevcut. Bunu araştırıp deneyerek öğreneceksiniz maalesef. Uzun lafın kısası çok çözüm yolu var ama hangisinin çalıştığını siz bulacaksınız!

Packet loss problemlerinin hem server ile hem de bağlantı türünüz ile birçok çözüm yolu mevcut. Bunu araştırıp deneğerek öğreneceksiniz maalesef. Uzun lafın kısası çok çözüm yolu var ama hangisinin çalıştığını siz bulacaksınız!

Sanırım sadece post kasmak için atıyorsun bu mesajları. Biz de biliyoruz bir çözüm yolunun olduğunu o yüzden konu açıyorum zaten bilen, aynı problemi yaşayan varsa yazsın çözüme kavuşturalım diye.

Sanırım sadece post kasmak için atıyorsun bu mesajları. Bizde biliyoruz bir çözüm yolunun olduğunu o yüzden konu açıyorum zaten bilen, aynı problemi yaşayan varsa yazsın çözüme kavuşturalım diye.

O zaman geçmişe dönük mesajlarda ara çözümünü bir sürü konu açılmış bak oralara yaz. Daha forumun içerisindeki konulara bakmadan araştırma yapmadan beni yargılıyorsunuz. Ben sana sadece çözüm odaklı yaklaşıyorum. Keyfiniz bilir.

O zaman geçmişe dönük mesajlarda ara çözümünü bir sürü konu açılmış bak oralara yaz. Daha forumun içerisindeki konulara bakmadan beni yargılıyorsunuz. Ben sana sadece çözüm odaklı yaklaşıyorum. Keyfiniz bilir.

Konulara bakmadığımı nereden çıkartıyorsun?
Ayrıca çözüm odaklı yaklaşmak " araştır bul yap " demek değildir. Çözümü sunmaktır. Boş post kasmaya yardım konularında değil, genel sohbet alanlarında yaparsanız hoş olur.

Ayrıca çözüm odaklı yaklaşmak " araştır bul yap " demek değildir. Çözümü sunmaktır. Boş post kasmaya yardım konularında değil, genel sohbet alanlarında yaparsanız hoş olur.

Gerçekten ne güzel yardımcı olmuş arkadaş :) . Dostum şu sıralar birçok şey denedim port yönlendirme, statik IP, ISS'ye danışma, modem üreticisine danışma ve oyun teknik destek ama hiçbiri yardımcı olamadı. Reddit'te de bayağı bir konusu döndü hatta. Ne yapalım kısmetimiz değilmiş diyorum bende.

Bak anlatmak istediğimi anlamıyorsun bir sürü çözüm yolu var o baktıklarından birisi elbette çalışacak diyorum. Ben buraya saçma sapan bir çözüm yolu yazsam, senin işletim sisteminde çalışmayacak ve çalışmadı diyeceksin. Sen benim ne demek istediğimi tam kavrayamamışsın dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten ne güzel yardımcı olmuş arkadaş :) . Dostum şu sıralar birçok şey denedim port yönlendirme, statik IP, ISS'ye danışma, modem üreticisine danışma ve oyun teknik destek ama hiçbiri yardımcı olamadı. Reddit'te de bayağı bir konusu döndü hatta. Ne yapalım kısmetimiz değilmiş diyorum bende.

Maalesef öyle yazdım birkaç defa TürkNet'e ama hepsinde araştırıyoruz cevabı alıyorum. Reddit konularında da net bir çözüm bulamadım. Çözebilirsen, aklına geldiğinde buraya dönüş yapabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı