CoD: Warzone packet loss sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

ogulcanh

Centipat
İki gün öncesine kadar sorunsuz oynadığım oyunda bir anda %20-60 packet loss olmaya başladı düzelir sandım fakat düzelmedi.

Ek not: Oyunda az kişi kalınca paket kaybının düştüğünü fark ettim ve bir sorun olduğunu anladım ve sol altta NAT Type'ı gördüm. İnternetten nasıl open yapabilirim diye çözümlere baktım fakat herkes karşısındakini yazılım mühendisi zannettiği için hiç açıklama yapmadan karmakarışık çözümler sunmuş. Gösterdikleri çözümlere baktım fakat modem arayüzleri farklı olduğu için onda olan bende yok bende olan onda yok öylece kaldım, lütfen bunu yaşayıp çözen ya da bu konuda bilgili birileri yardım etsin.

Merhaba, aynı sorun bende de vardı şöyle çözdüm. Exitlag diye bir program var bu program packet loss sorunumu ortadan kaldırıyo. Program normalde paralı ama şu linkle 3 gün sonra yeni hesap açıp kullanabilirsin. Sormak istediğin soru olursa cevaplarım. İlk kullanımda aşağıdaki linki yapmana gerek yok 3 gün sonra yeni hesap açarken aşağıda ki video aracılığıyla hallet.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı