AtiiMrt
Centipat
Daha fazla
- Meslek
- Anestezi teknikeri , Üst düzey yönetici , Öğretmen
Zalımların Warzone.
Yırtılıyor adeta makine!
Aslında yardırıyor demeliyim çünkü 2 yıldır hiçbir yırtılma sesi duymadım. Maşallahı var.
Şayet ellerimle topladım diye demiyorum köpek gibi kerata bir dediğimi ikiletmedi daha Ama yazılımsal olarak başından beri bir gariplik var gibi hissettiğimden bir gözatın istedim.
Kanal ve video bana ait. Başka sistem görüntüleri de atabilirim.
Ek bilgi olarak AMD arayüz ayarları standart. Warzone ayarları en yüksek ve 1080P HD.
Ekranım LG 75 HZ 1ms FreeSync.
- sizce sisteme bu kadar yüklenmesi normal mi?
Codwarzone genel olarak sistemler için hardcore oldUğunu biliyorum ancak Intel'in Full kapasitede çalışacak kadar ve arkada 1 YouTube şarkısı donacak kadar darboğaz olmasını hiç beklemezdim. Yığıntı çıktı resmen.
RAM'ler Corsair onları hiç katmıyorum bile sistemin ikisini birlikte gördüğü için çalıştığı için şükrediyorum.
Hemen ardunio bilgisi kasmaya başladım
Klasik sorunla karşılaşırken ilk heyecanım her ne kadar içimden bir dürtü mantık sınırlarımı aşıp işlemci üretmemi söylüyor olsa da, kendimi bildigimden beynimin en diplerinden bu olaya g*tümle gülüyorum
- 3000-3500 Max limitle ekran kartım ve harici disklerim sabit kalması şartıyla sıvı soğutmalı işlemci - anakart - RAM - Power Supply - Kasa tavsiyelerinizi alırım ?
Analiz ve ilginiz için teşekkürler.
Sistem özellikleri:
- Sapphire AMD Radeon RX580 Nitro + 8 GB
- Intel® Core™ i5-7400 CPU @ 3.00GHz kabylake 4+4
- HyperX Fury 240GB SSD ve 2x1TB WDC HDD
- Win 10 Pro 64 Bit.
Ramtotalsize=12 GB.
Corsair 8192 MB (DDR4-2400) -CL16.
Corsair 4096 MB (DDR4-2137) -CL14
Son düzenleyen: Moderatör: