Çoğu kız neden sigara içen erkeklere bakıyor?

Okul açıldığından beri kafama takıldı. Herkes demiyorum çoğu kızlar için söylüyorum. Neden sigara içen, TikTok çeken, spora giden, arkadaşlarını kızın yanında ezen, parası olan, erkekleri daha çok istiyor? Herkes üstüne alınmasın gördüğüm ve merak ettiğim için söylüyorum. Erkeklerde böyle olan illaki vardır. Küfürü az kullanan, arkadaşlarını ezmeyen, sigara ve alkol kullanmayan erkekler varken neden diğerleri?
Alfa takıntısı. Güçlü olan, popüler olan kimse onun yanında olmak isteyecekler. Hayvanlar aleminde de bu böyle, sürünün dişileri hep hareketli olan, gövde gösterisi yapan alfanın peşinden gidiyor. Hatta bu çocuk yapan bir annenin genetiğinde de böyle. Uslu olan çocuğa baskı yapılır, ezilir, tembihlenir, eğer çocuk hareketli yani hiper aktif ise daha çok ilgi gösterilir, hataları görmezden gelinir, oyuncaklar alınır, daha 2 yaşında doğum günü partileri yapılır vs. vs.
 
Biz neden kendi ayakları üzerinde duran, kimseye yük olmamaya çalışan kızlar yerine kırılgan, aşırı duygusal, kedi gibi kızları seçiyorsak aynı sebepten.
 
Psikolojik olarak üreyeceği insanda güç ve dayanıklılık arayan dişiler keko ve tehlikeli tiplerden daha fazla hoşlanır.
Birinci sebebi beni her türlü korur düşüncesi ve güven hissinin sağlanması.
İkinci sebebi ise zamanla adam ederim düşüncesi.
Bu psikolojik bir şey kadınları anlamanız çok zor.
 

Geri
Yukarı