Çoğunluğun katılmayacağı bir düşünceniz var mı?

Adama elli kere söyledim toplum düzeni için değil toplumun gelişmesi için istiyorum diye yok arkadaş anlamıyor. Toplumdaki huzur dediği de Türkiye'nin toplumsal huzuru ha, günde 50 kişinin cinayete kurban gittiği, bebeklerin tecavüze uğrayıp çöpe atıldığı, yeni doğan bebeklerin özel hastanelere satılmak için zehirlendiği Türkiye'nin huzuru. Ama görmediğimiz duymadığımız göklerdeki varlığı şüpheli figürlere saygısızlık yapmak çizgiyi aşıp toplumu çökertiyor.

Konu zaten çoğunluğun katılmayacağı düşünceler, ben ülkeyi toplayıp bu fikri hayata geçirecek olsam bu konuya yazmam zaten. Kişisel fikrim katılırsın katılmazsın sana kalmış. Neden böyle düşündüğümü de gayet net bir şekilde açıkladım.

Böyle bir şey olmayacak ki hocam zaten, bence kafaya fazla takıyorsun. Arkadaşın yazdığı ilk mesaja ben de like atmıştım, dine ya da diğer şeylere hakareti savunmuyorum ama insanların dine içten saygı duydukları için değil zorunda oldukları için saygı duyuyormuş gibi yaptıklarına katılıyorum.

Ben bahsettiğiniz kesimin de karşısındayım. Benim dinim benimle savaş/saldırı halinde olmayan kâfirler ile iyi anlaşmamı öğütlüyor. Kendi dinini bilmeyen Müslümanlardan da beriyim yani, ben inanç konusunda tüm dinlerin özgürlüğü taraftarıyım. Hatta bir din olarak görülmeyen ateistlik için de.

O kısma ben de katılıyorum zaten, hemfikiriz.

Güzel; o kadar sorun üstüne bir de bu sorun eklenir, daha güzel bir ülke olurduk : )

Son düzenleme:
Katılıyorum olabilir.

Ki bu arada her ne kadar dışa vurmasamda dünyadaki bütün dinlerden nefret ediyorum. Ama saygı duyuyorum bir şey diyemem inananlara.

Windows 11'in aşırı kötü bir işletim sistemi olduğunu düşüyorum. Her bir tarafı bozuk ve buram buram kasıyor. Hissetmemek elde değil.

Sanki yıllar önce, pentium işlemcili 1 GB Ram'li bilgisayarımızda, tarayıcı çalıştırınca olan tepksizlik gibi.

Bence 2D platform oyunları iyi değil. 2D platform olup oynanış türü olarak aksiyon, rpg, rouge-like yedirmeleri, modellerinin 3D olması falan yine de 2D platformdan öte başka bir şeye taşımıyor.

Mobil oyunlar dışında bir oyun en kötü 2.5D olmalıdır.

Son düzenleme:

Kanka üremezsen toplum olmaz, yukarıda bireyin ve toplumun çekebileceği acılar önlenmiş olur yazmışsın . Ayrıca bu düşünceye göre herkesin intihar etmesi gerek, ne de olsa acı çekiyorlar ya .

Ben Tanrı'nın olduğunada inanmıyorum, dinler bence kandırma yöntemi.

Dini kullanarak neredeyse her şeyi yapabilirsin. Toplumları örgütleyerek kendi çıkarların için kullanabilirsin mesela. Tüm herkesten üstün olabilirsin.

İdam cezası geri getirilmeli.

Kesinlikle getirilmemeli, üsttekiler toplumu bu şekilde kısıtlayabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…