Otomatik Mandalina
Hectopat
Adama elli kere söyledim toplum düzeni için değil toplumun gelişmesi için istiyorum diye yok arkadaş anlamıyor. Toplumdaki huzur dediği de Türkiye'nin toplumsal huzuru ha, günde 50 kişinin cinayete kurban gittiği, bebeklerin tecavüze uğrayıp çöpe atıldığı, yeni doğan bebeklerin özel hastanelere satılmak için zehirlendiği Türkiye'nin huzuru. Ama görmediğimiz duymadığımız göklerdeki varlığı şüpheli figürlere saygısızlık yapmak çizgiyi aşıp toplumu çökertiyor.Siz bunu bireysel bir durum olarak değil, toplumun düzenini değiştirecek bir şekilde önermektesiniz; "suç olmaktan çıkarılsın" ne demek?
Benim dinime yüzüme karşı saygısızlık eden çok gördüm, ancak sorun yok, dediğiniz şekilde yapıyorum zaten. Ancak sizin dediğiniz hukuğun değiştirilmesi önerisi. Tüm toplumu karşı karşıya getirecek bir öneri ve siz bu öneriyi "toplum düzeni için" önermektesiniz. Anlamadığınız şey: ben ahiret için değil, bu toplumdaki huzur için karşı çıkıyorum bu dediğinize.
Gerçi ne diye uğraşıyorsam, sizi onaylayacak bir grup haricinde kimseyi toplayıp da bu hedefinizi gerşekleştiremezsiniz. Hayallerinizi bozmayayım.
Konu zaten çoğunluğun katılmayacağı düşünceler, ben ülkeyi toplayıp bu fikri hayata geçirecek olsam bu konuya yazmam zaten. Kişisel fikrim katılırsın katılmazsın sana kalmış. Neden böyle düşündüğümü de gayet net bir şekilde açıkladım.