Coil Whine ses kapatma sorunu

Evet arkadaşlar çoğu GTX 970'de olduğu gibi benim ekran kartımda da CW problemi var. Ekran kartından ses geliyor ama bu beni rahatsız etmiyor. Fakat ne zaman CW problemi başlasa -LoL'de ve Euro Truck Simulator 2'de hep oluyor, hatta bu yüzden ETS 2'de VSYNC açmak zorunda kaldım ama oyun içinde hala devam ediyor- bir takım sesler duyuyorum ve sesler tamamen kapanıyor. Sesleri yeniden duyabilmem için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor ve bu durum benim canımı aşırı sıktı! Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

NOT:
  1. LoL'de bu problem nadiren oluyordu fakat son günlerde her maçta yapmaya başladı. LoL'de diğer oyunlara göre daha az FPS alıyorum fakat yine problem oluşuyor. 250-400 FPS civarlarından bahsediyorum.
  2. ETS 2'de ise bu problem başlangıç introsunda ve menüde oluyordu. Bu sorunu Nvidia Denetim Masası'nda ki VSYNC'i açarak düzelttim fakat oyun içinde yine bir takım cızırtılar duyuyorum.
  3. Minecraft oynarken 700 veya daha fazla FPS'in üstünde belli bir süre kalınca ekran kartımdan sesler geliyor ama kulaklıktan cızırtı duymuyorum ve sesler kesilmiyor.

Son düzenleme:
FPS'yi sabitleyin 120'ye falan. O değerlere hiç gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fps yi sabitleyin 120 ye falan o değerlere hiç gerek yok.
Ama @Recep Baltaş , @Ali Güngör ve daha bir çok kişi FPS sabitlemeyi önermiyorlar. Hem bu sorun sadece ETS 2'de varken LoL'de de başladı. ETS 2'de VSYNC açtım ama oyun içinde yine cızırtı duyuyorum. Yani bu ilerleyen zamanlarda büyümez mi?

Bende de oluyor çok ince tiz bi ses ekran kartına yaklaşınca kulağını dayayıp dinlemen lazım çıkıyor. Aşırı derece de fazlaysa garantiye gönderin, HD Graphics ile biraz idare edersiniz.

FPS sabitlemeyi testlerde önermiyoruz. Günlük kullanımda sabitleyebilirsiniz. Ancak çok yüksek seste servis doğru karar.
Teşekkür ederim. Ben Inventus'dan bilgisayarı aldım ve onlar montaj yaptılar. Babam bana güvenmedi biraz o yüzden kendim yapamadım. Ben şimdi ekran kartını nereye yollamalıyım? Bu konular hakkında biraz bilgi eksiğim var. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…