GTX 970 Coil Whine Sorunu

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba. 4 ay önce sistem toplamıştım fakat bu kart beni ömrümden bezdirdi. Başlarda anlık takılma FPS düşüşü yaşama sorunu vardı o geçti şimdi de bu sorun var. Karttan garip sesler geliyor. Araştırmalarım sonucu bunun "Coil whine" olduğunu öğrendim. Sistemi vatan Gaziantep şubesinden toplamıştım. OEM'den sorumlu elemanı aradım durumu belirttim ve pazartesi getirmemi istedi. Sizce iade talebini kabul ederler mi? Birde ben kartı 1350 liraya almıştım ama su an 1250 lira. Benim ödediğim miktarı iade etmeleri gerekiyor diye biliyorum. Eğer bu gerçekleşirse GTX 1060 almayı planlıyorum. Be diyorsunuz sizce sıkıntı çıkarırlar mı? Veya iade süreci çok uzar mı?

Ne kadar ödediyseniz o fiyata iade alırsınız ben 380'i 690 liraya almıştım iade ederken 740 liraydı 690 lira iade aldım faturda ne yazarsa o.
O zaman iade talep etmek benim için daha mantıklı. Şimdi vatana gidince bunu kendileri iade almazlar öyle değil mi? Garantiye gönderilince kaç günde sonuçlanır? Ve sizce iade talebini kabul etme olasılığı nedir?

Dostum sen vatandan mı aldın? Ona göre bende iade talebinde bulunacağım.

Bu kadar kesin konuşmanızı sağlayan faktör nedir? @CpLScarlet MSI değişim yapıyor diyor.
MSİ yapıyor da Vatan engel oluyor. Adamlar hiçbir firmada olmayan ''deneyerek garantiye yollama'' diye bir yöntem kullanıyor.

Gerisini sen düşün.

Eğer Vatan' dan aldıysan, doğrudan MSİ' nin garantisi ile iletişime geç. (y)

Ayrıca ''satın aldığın firmaya göre değişir''.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı