GTX 970 Coil Whine Sorunu

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba. 4 ay önce sistem toplamıştım fakat bu kart beni ömrümden bezdirdi. Başlarda anlık takılma FPS düşüşü yaşama sorunu vardı o geçti şimdi de bu sorun var. Karttan garip sesler geliyor. Araştırmalarım sonucu bunun "Coil whine" olduğunu öğrendim. Sistemi vatan Gaziantep şubesinden toplamıştım. OEM'den sorumlu elemanı aradım durumu belirttim ve pazartesi getirmemi istedi. Sizce iade talebini kabul ederler mi? Birde ben kartı 1350 liraya almıştım ama su an 1250 lira. Benim ödediğim miktarı iade etmeleri gerekiyor diye biliyorum. Eğer bu gerçekleşirse GTX 1060 almayı planlıyorum. Be diyorsunuz sizce sıkıntı çıkarırlar mı? Veya iade süreci çok uzar mı?

MSİ yapıyor da Vatan engel oluyor. Adamlar hiçbir firmada olmayan ''deneyerek garantiye yollama'' diye bir yöntem kullanıyor.

Gerisini sen düşün.

Eğer Vatan' dan aldıysan, doğrudan MSİ' nin garantisi ile iletişime geç. (y)

Ayrıca ''satın aldığın firmaya göre değişir''.
Anladım hocam. Peki iade için şansım var mı?

Bir arkadaş inventus'tan alacaksın biraz pahalı vs. demiş ama sistemi sinerjiden de vatandan da toplasaydım 200TL farkediyordu, 200 fazla verdim oradan toplattım.
GTX970 bende de var, kulaklık kullanıyorum bu coil whine sesini merak etmiyor değilim, kasadan benim daha çok kasa fan sesleri geliyor ama aldırış etmiyorum kulaklık olduğundan. Gönderin iade ederler ama ben öyle okumuştum ona güvenerek aldım kartı.
FPS Drop olayı asıl can sıkıcı olan kısmı bence bu kartın. Arada hissediyorum gibi oluyorum ben de.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı