Coil Whine ses kapatma sorunu

Evet arkadaşlar çoğu GTX 970'de olduğu gibi benim ekran kartımda da CW problemi var. Ekran kartından ses geliyor ama bu beni rahatsız etmiyor. Fakat ne zaman CW problemi başlasa -LoL'de ve Euro Truck Simulator 2'de hep oluyor, hatta bu yüzden ETS 2'de VSYNC açmak zorunda kaldım ama oyun içinde hala devam ediyor- bir takım sesler duyuyorum ve sesler tamamen kapanıyor. Sesleri yeniden duyabilmem için bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor ve bu durum benim canımı aşırı sıktı! Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

NOT:
  1. LoL'de bu problem nadiren oluyordu fakat son günlerde her maçta yapmaya başladı. LoL'de diğer oyunlara göre daha az FPS alıyorum fakat yine problem oluşuyor. 250-400 FPS civarlarından bahsediyorum.
  2. ETS 2'de ise bu problem başlangıç introsunda ve menüde oluyordu. Bu sorunu Nvidia Denetim Masası'nda ki VSYNC'i açarak düzelttim fakat oyun içinde yine bir takım cızırtılar duyuyorum.
  3. Minecraft oynarken 700 veya daha fazla FPS'in üstünde belli bir süre kalınca ekran kartımdan sesler geliyor ama kulaklıktan cızırtı duymuyorum ve sesler kesilmiyor.

Son düzenleme:
Rica ederim ama göndermeden önce dediğim gibi fps sabitlemeyi deneyin. Sorun büyük ihtimalle gidecektir yada çok az şekilde gelecektir ses .

Rica ederim ama göndermeden önce dediğim gibi fps sabitlemeyi deneyin. Sorun büyük ihtimalle gidecektir yada çok az şekilde gelecektir ses .
Yok ben yine yollayayım. Çünkü dediğim gibi ETS 2'de sorunlar yaşadım ve FPS sabitleyerek sorunu çözdüm. Fakat bu aralar oyunun içinde de cızırtılar duyuyorum. Yani bir sorunlar var bu merette.

ETS 2'de ki bu cızırtıyı müzik açarak önlüyorum. Ozaman duyulmuyor cızırtı veya gidiyor.

Bu değişim işlemleri biraz uzun sürüyor malum Eğer sıkıntı yoksa boşuna beklemeyin diye yazmıştım ama Onboard ile de lol ve Minecraft oynayabilirsiniz.

İşlemcinin içindede bir ekran kartı vardır. 6500 de Intel Hd 530 var. Bu kart da gayet güçlüdür neredeyse ets 2 bile açabilir ama pek emin değilim. Ama çok rahatlıkla lol veya minecraft oynayabilirsiniz. Technopat intel 530 inceleme
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Inventus'a mail attım cevap verirler umarım ve sorunum çözülür. Zaten okullarda açılcak pek bakamayacağım bilgisayara o arada hallolur heralde.

Birader sen 26 olduğuna emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…