Coil whine sorununa çözüm

Katılım
2 Aralık 2014
Mesajlar
175
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, benim kartımda coil whine sorunu var. Forumda birinin yazısında stress testinin bu soruna iyi geleceğini duymuştum. Stress testini başlattım 1 dakika test ettim harbiden ses durdu. 2 dakika sonra tekrar başladı. 24 saat ile 48 saat test sonrası geçiyormuş. Sizce bırakayım mı teste?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de yabancı forumlar da en çok takip ettiğim konu başlıklarından. CW çıkan kişilerden bunu denemeleri isteniyor. Sorunum çözüldü diyen birisini bulamadım. Biraz azalma olduğunu belirten var sadece o da ne kadar doğru bilemeyiz. Stress testini yaparken hangi stabil değerde çalıştığı daha önemli gibi şeyler üzerinde durulmuş genelde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırsam DVI kablosu ekran kartına baskı yaptıgı için bobinlerdeki titreşim artıyor. HDMI kablosu baskı yapmadığı için ses olmuyor. Bu gece 1-2 saatlik bir test yapayım. Sorun çözülmezse HDMI geçeriz. Zaten sorun fan %50 ile %60 arasında çalışırken yaşıyorum. %70 %100 arasında sorun yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı