Çok asosyalim

Hocam buna alışmak yerine bunu aşabilirsiniz.Sadece bir kere kırın bu utangaçlığı devamı gelecek zaten ama sadece bir kere bunu başarın dediğim gibi devamı gelecek.Birde düşünün hocam.bundan 10 yıl sonraki özgüvensiz kendinizi düşünün ve bunu yenin.
Kırdım en azından kendimce ama şuan hayatımda ki en yalnız dönemi geçiriyorum kırdığımda ne mi oldu ah açıklayayım! 1-Satıldım 2-Alay konusu oldum 3-Sıkılınınca bir çöp poşedi misali atıldım kullanılmaz oldum 4-Alaycı bakışlar ve niceleri maalesef

Hocam ne kadar denedim bilemezsiniz. Örnek veriyorum karşı cinsten birinin yanından geçerken yada konuşurken bu kendi cinsimde olabilir ama genelde kendi cinsimde pek olmuyor. Aşırı stres oluyorum. Kendimi küçük düşürmemek içinde genelde kaçarım.
Hocam küçük düşşeniz ne olacak birlikte gülersiniz eminim o kişi de sizi anlayacaktir.Stres yapmayın oda bir insan sonuçta.
Kırdım en azından kendimce ama şuan hayatımda ki en yalnız dönemi geçiriyorum kırdığımda ne mi oldu ah açıklayayım! 1-Satıldım 2-Alay konusu oldum 3-Sıkılınınca bir çöp poşedi misali atıldım kullanılmaz oldum 4-Alaycı bakışlar ve niceleri
Hocam alay edenler kendi seviyelerini belli etmiş oluyorlar zaten bence iyi olmuş yani yanlış anlamayın onların gerçek yüzlerini görmüş oldunuz öyle alaycı,terbiyesiz ve seviyesiz biriyle arkadaş olmak istemezdim açıkçası.

Kırdım en azından kendimce ama şuan hayatımda ki en yalnız dönemi geçiriyorum kırdığımda ne mi oldu ah açıklayayım! 1-Satıldım 2-Alay konusu oldum 3-Sıkılınınca bir çöp poşedi misali atıldım kullanılmaz oldum 4-Alaycı bakışlar ve niceleri
Hocam belki şansımıza bizimle aynı düşünen kişilerle karşılaşıp önyargımızı kırarız.
Hocam küçük düşşeniz ne olacak birlikte gülersiniz eminim o kişi de sizi anlayacaktir.Stres yapmayın oda bir insan sonuçta.

Hocam alay edenler kendi seviyelerini belli etmiş oluyorlar zaten bence iyi olmuş yani yanlış anlamayın onların gerçek yüzlerini görmüş oldunuz öyle biriyle arkadaş olmak istemezdim açıkçası.
Hocam ne kadar yanlış düşündüğümün bende farkındayım ama yani ne biliyim ben böyle şeyleri beceremiyorum. Kendimi de pek beğenen biride değilim. Bana saçma gelen şeylerden her zaman kaçtım. Belki bir gün o saçma şeylerden biri hayatımı düzene koyacak ama ben ondan kaçtığım için hine kaybedeceğim.

Ben her zaman sıkıcı olduğumu düşündüm muhabbet edemediğim için de böyle düşünüyorum zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben her zaman sıkıcı olduğumu düşündüm muhabbet edemediğim için de böyle düşünüyorum zaten.
Aynı bende öyleyim. Mesela biri beni övdüğü zaman bir garip oluyorum '' beni mi övüyorsun?'' diyorum içimden. Küçüklükten beri kendimi pek beğenmiyorum. Kendimi ezdiğim için bu hale geldiğim kesin.

Aynı bende öyleyim. Mesela biri beni övdüğü zaman bir garip oluyorum '' beni mi övüyorsun?'' diyorum içimden. Küçüklükten beri kendimi pek beğenmiyorum. Kendimi ezdiğim için bu hale geldiğim kesin.
Kendinizi sevin hocam.Ben egolu olun demiyorum yanlış anlamayın ama kendinizi sevin kendinizi kimseye ezdirmeyin kendinize de ezdirmeyin.

Son düzenleme:
Benim ki daha çok kendimi ezmekten değil de "ezilmekten geliyor çok zorba insan ile karşılaştım hayatımda sessizim ya güçleri bana yetiyor aklınca öyle geçiyor ömrüm yaşamım hatta gidip 8.sınıf mezuniyet defterimi yakıp attım bugün sinirden

Hocam bu yüzden kaçmayın işte bak ne güzel diyorsun hayatımı düzene koyacak ama kaçtığım için kaybedeceğim diye bütün bunları düşünün stresinizi vs. azaltacaktır.

Kendinizi sevin hocam.Ben egolu olun demiyorum yanlış anlamayın ama kendinizi sevin kendinizi kimseye ezdirmeyin kendinize de ezdirmeyin.
Hocam benim saçma dememin sebebi okuldakilerin kusura bakmayın birazcık geri zekalı olmaları. Ergen kızlar, tiktok çekenler içinden ben doğru insanı nasıl bulabilirim ki? Kim hoşuma gitse hepsi kötü çıkıyor.

Hocam benim saçma dememin sebebi okuldakilerin kusura bakmayın birazcık geri zekalı olmaları. Ergen kızlar, tiktok çekenler içinden ben doğru insanı nasıl bulabilirim ki? Kim hoşuma gitse hepsi kötü çıkıyor.
Ben onlara da raazıyım yeter ki nefes alsın be arkadaş diğer insanlara gelince vıdı vıdı vıdı susmazlar bana gelince tek dedikleri şey slm kelimesi e yeter be kardeşim neyim ben ya yaratık falan mıyım en nihayetinde insanım ama
Ha bu arada ikinizin de muhabbeti çok güzel bence böyle arkadaşlarımın olmasını isterdim.
Sağolun teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı