Çok asosyalim

Bende karşı cinse karşı asosyal sayılabilirim. Kendi cinsimle genelde aşırı iyi anlaşırım. Kızlardan biri bana bir şey dese önemli değilse yüzüne bile bakmam.

Öğreteceklerini pek zannetmiyorum. Ortaokuldan beri zaten voleybola karşı bir nefretim var ama o 10 dakika teneffüs bana sanki 1 saatmiş gibi geliyor okulda.
Hocam tenefüslerde konuşacak birileri elbet vardır sohbet muhabbet edin.Ha birde öğretirler siz güzelce istediğiniz zaman bence.Öğrendiğiniz zaman nefretiniz gider diye düşünüyorum.Öğretmezlerse YouTube'den açıp öğrenmeye çalışabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben de nedense 9. sınıfa geçince bunu yaşamaya başladım sizin gibi. Ondan önce öyle pek bir derdim yoktu. Dediğim gibi illa 10-15 tane arkadaşınız olacak diye bir şey yok. 1 tane olsun 15 taneye bedel olsun.

Yine konu sahibi hariç herkes kendi derdini yakındı.
@VreaXC sizin hayat ne alem?
Sizden başlayalım en son sizinki çıkmış diğer insanları da ufaktan okudum Yalnızlıkla Asosyallik terimlerini karıştırma demişsiniz o zaman yalnızlıktan yola çıkayım. Koronavirüs düşüncelerimi öyle bir değiştirdi ki resmen başka bir insan haline geldim yalnızlık ile alakalı düşüncelerimde değişti birisi de demiş ki tek olmak en iyisidir karışan yok sana! ben de eskiden öyle düşünüyorum ama eskiden, koronavirüs öyle bir değiştiriyor ki beni anlatamam size.
Evet ama asosyallik sadece seçimdir, bir hastalık değildir.
Sırf yalnızım ya da her neyse asosyalim diye bazı insanlar bana şizofren gözüyle bakıyor bakışlarından anlıyorum hatta açık açık söyleyenlerde vardı hasta mısın git piskoloğa görün fln ah ah!

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı