Çok düşük sistemli PC'ye hangi OS indirilmeli?

Paradoxic

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı: Intel Q35 Express chipset family.

İşlemci: Intel Core 2 Duo.

RAM: 2 GB.

Bu bilgisayarda çok akıcı çalışıp hiç kasmayacak hangi işletim sistemini yükleyebilirim? Linux ve Windows önerilerine açığım. Sadece Minecraft ve CS 1.6 oynanacak PC'de. Benim PC'm değil. Arkadaşımın.

Bu bilgisayarda çok akıcı çalışıp hiç kasmayacak hangi işletim sistemini yükleyebilirim? Linux ve Windows önerilerine açığım. Sadece Minecraft ve CS 1.6 oynanacak PC'de. Benim PC'm değil. Arkadaşımın.

Yani Lubuntu önerebilirim ama o bilgisayarın Minecraft ve CS 1.6 kaldıracağını sanmıyorum.

Yani Lubuntu önerebilirim ama o bilgisayarın Minecraft ve CS 1.6 kaldıracağını sanmıyorum.
Hocam kaldırıyor 1.12.2'ye kadar Minecraft'ta. CS 1.6 da kaldırıyor. İkisini de denedim. Şuan bende PC. Sadece daha hafif bir OS kurmak istiyorum.

bu kadar eski bilgisayar ilkkez görüyorum 15 yıllık falanmı?
şuan hangi işletim sistemini kaldırıyorki?

Kullanımı kolay mı?

Şuan zaten başka bir superlite kullanıyorum.
Arch ve saf Debian kullanımı zordur. Q4OS kurunuz. Q4OS, Debian tabanlı boşta 110 MB RAM harcayan hafif bir dağıtımdır. Windows 7 gibi eski bir işletim sistemi bile boşta 700 MB RAM harcar. Q4OS'un ne kadar az RAM harcadığını buradan anlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı