Çok düşük sistemli PC'ye hangi OS indirilmeli?

Q4OS önerinizi çözüm olarak işaretleyecektim fakat reddedildi.
Öneri konularında çözüm verilemez. Vermemelisiniz.

Cevabı bence olan sorulara çözüm denilemez. Bana göre a dağıtımı iyidir başkasına da b dağıtımı iyidir.

Öneri konularında çözüm verilemez. Vermemelisiniz.

Cevabı bence olan sorulara çözüm denilemez. Bana göre a dağıtımı iyidir başkasına da b dağıtımı iyidir.
Hocam son bir sorum daha olacaktı. ChromeOS'un eski sürümleri kullanışlı olabilir mi? Kurulabilir mi?

@Bayram Tempest

Son düzenleme:
Hocam son bir sorum daha olacaktı. ChromeOS'un eski sürümleri kullanışlı olabilir mi? Kurulabilir mi?

@Bayram Tempest
Eski sürüm önermem. Chrome OS zaten hafif bir dağıtım ancak 2 GB RAM ile ne kadar stabil çalışır bilemiyorum.

Eski sürüm önermem. Chrome OS zaten hafif bir dağıtım ancak 2 GB RAM ile ne kadar stabil çalışır bilemiyorum.
Hocam Q4OS'u kurup Chrome yükledim. Chrome açık değilken yani boşta 800 MB civarı RAM kullandı. Sadece Chrome açıkken de 1.5 GB civarı RAM kullandı. Sadece Chrome yükledim ona rağmen çok kasıyor. Ne yapmalıyım?

Bu arada şuan boşta 200 MB kullanan Windows 10 Super Lite'ı indirdim. Eski işletim sistemi de oydu. Başka bir Linux öneriniz varsa indirebilirim.

Hocam Q4OS'u kurup Chrome yükledim. Chrome açık değilken yani boşta 800 MB civarı RAM kullandı. Sadece Chrome açıkken de 1.5 GB civarı RAM kullandı. Sadece Chrome yükledim ona rağmen çok kasıyor. Ne yapmalıyım?
Dediğim sürümü yani Trinity versiyonunu kurduğunuza emin misiniz?

Install CD yazıyordu dediğiniz gibi. 3 seçenekti sanırım.
Plasma sürümünü indirdiniz muhtemelen. Trinity sürümünün o kadar RAM kullanmasının imkanı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı