Çok fazla uyuyorum

Eğer bedeniniz yoruluyorsa ki gözlerinizde acı yaratması bunun bir işareti, en güzel uykuyu bu şekilde yaşarsınız zaten. Mesela ben 24 saat ayakta durabiliyorum dün sadece 3 saat uyudum gözlerimde hala uyku yok çünkü beden yorulmuyor.

Dediğiniz o anormal uykuya öğle uykusu deniyor ve gayet yararlı bir uyku evresi bence. Öğle uykusundan uyandığınızda tam performans ödevleriniz ve projelerinizi tamamlarsınız. Bugüne kadar vaktim kaldığı sürece hep öğle uykusuna yatarım ve uyandığımda kendimi inanılmaz dinç hissediyorum. Yaptığım işte performansımı arttırıyor. Tabii öğle uykusu genellikle üç saat olur ama çok yorulduysanız bu süreç uzayabiliyor. Gece de yedi sekiz saat uyuyorsanız endişelenmenizi gerektiren bu durum söz konusu değil.
Peki ya geceleri uyurken bacaklarımın ağrıması doğal mı ?
Eğer bedeniniz yoruluyorsa ki gözlerinizde acı yaratması bunun bir işareti, en güzel uykuyu bu şekilde yaşarsınız zaten. Mesela ben 24 saat ayakta durabiliyorum dün sadece 3 saat uyudum gözlerimde hala uyku yok çünkü beden yorulmuyor.
Kesinlikle gözlerimde ağrı oluşuyor ve konuşamıyorum. Vücudum artık 6 saatlik uykuyu yetetsiz buluyor sanırım..

Peki ya geceleri uyurken bacaklarımın ağrıması doğal mı ?

Kesinlikle gözlerimde ağrı oluşuyor ve konuşamıyorum. Vücudum artık 6 saatlik uykuyu yetetsiz buluyor sanırım..
Vücudunuz 6 saatlik uykuyu tabii ki de yetersiz bulacak. Bacak ağrısına gelirsek; ağrıması normal değil bence, tabii gün içinde vücut çalışmıyorsanız.

Vücudunuz 6 saatlik uykuyu tabii ki de yetersiz bulacak. Bacak ağrısına gelirsek; ağrıması normal değil bence, tabii gün içinde vücut çalışmıyorsanız.
Bacaklarım için doktora gittiğimde büyüme ağrısıdır dedi. Ama büyüme ağrısı çok küçük yaşta olmuyor mu ?

Hayır vücut şuanlık çalışmıyorum. Yazın başlayacağım ama.

Bacaklarım için doktora gittiğimde büyüme ağrısıdır dedi. Ama büyüme ağrısı çok küçük yaşta olmuyor mu?

Hayır vücut şu anlık çalışmıyorum. Yazın başlayacağım ama.

Doktor teşhisi koymuş. Sizin durumunuzdaydım. Defalarca doktora gittik ve film çektirdik ama sonuç hep temiz çıktı. Fazla kafaya takmayın. Bir dönem sonra geçiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı