Çok güçsüzüm

güçlü biri olsam bana artistlenebilecek mi acaba?
Bu sorunun yanıtı "artislenebilir" olabilir mi?
geçen yılda sınıfın başı tenha bir yerde sıkıştırıp bıçaklamaya çalıştı yine aynı düşünce güçlü olsam yapabilecek mi, hayır tabii ki de
Bıçağı var demek... Bıçağı olan her türlü gücün kendisinde olduğunu düşünür.
Bir çocukla tanıştım benden 4-5 yaş küçük o bile bana artistlenmeye başladı hakaretler falan etmeye başladı çünkü o da biliyor bir şey yapmayacağımı
Nereden biliyorsun öyle sandığını? Veledin birini çok ciddiye aldın.
Ayrıca düşüncelerinin şu an bir kanıtı yok, senin güçsüz olduğunu düşündükleri için mi herkes seninle uğraşıyor? Bilemem ama belki korkaklığından, korkak duruşundan dolayı olabilir.
Belki de seninle özel olarak uğraşan da yoktur, sana öyle geliyordur...
millet kendini tehlikeli bir şey sanıyor ne yapabilirim?
Aslında sorun sende değil, çevrendekilerin sorunu. Buradan anladığım kadarıyla çevrendeki kişiler dövüşe bayılıyor; eğer bu gereksiz durumları ciddiye alıp algıları kırmak istiyorsan dövüşeceksin, istediklerini vereceksin.
Senin çevreni bilmiyorum. Öngörürsem kaos bitmez; dövüşürsün, dövüşürsün, dövüşürsün...
 
Son düzenleme:
80 kilo body Builder'ı 50kg bir boksör yenebilir mi?

Boks öğrenmeye başlayan birisi eğer azimliyse ve kararlıysa (amacı gerçekten boksör olmak olmayabilir sadece öğrenmek istiyor olabilir.) Boks öğrenirken vücudunu da geliştirecektir yani 50 kilo olacağını sanmıyorum ki konu sahibi arkadaşın çevresinde muhtemelen 80 kilo birisi yoktur.
Ayrıca iyi bir boksör herhangi birisini üzerine çullanacak kadar yaklaştırmaz açık verirsen çenene 2 tane yiyip yere yapışırsın.
Ve son olarak gym boş iş falan değil arkadaşlar ikisinin de birlikte yapılması çok çok daha yararlı olur.
 
Kas yapabilirsin.
Arkadaşlar gerçekten böyle herkes beni güçsüz görüyor. Bugün sınıfta arkadaş yanımda arkadaşıma iftira attı arkasından küfür falan etmişim dedi bayağı sinirlendi tabii ki bir şey de kanıtlayamadım ne diyebilirsinizki güçlü biri olsam bana artistlenebilecek mi acaba? Geçende denedi bir çocuk başka birine o da bana güvenmedi hemen artislenmeye başladı geçen yılda sınıfın başı tenha bir yerde sıkıştırıp bıçaklamaya çalıştı yine aynı düşünce güçlü olsam yapabilecek mi, hayır tabii ki de? Hani ne yapabilirim yıllardır zayıfım diye böyle hafife düşerecek şeyler yapıyorlar arkadaş yapmakdan ziyade bu problemi çözmem lazım. Bir çocukla tanıştım benden 4-5 yaş küçük o bile bana artistlenmeye başladı hakaretler falan etmeye başladı çünkü o da biliyor bir şey yapmayacağımı millet kendini tehlikeli bir şey sanıyor ne yapabilirim? Hani ben kavgadan kaçıyorum onlar benim üzerime yürüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı