eldenring hastasıyım
Hectopat
Kafaya taktığım şey kesinlikle insanlar insanlar ne zaman benim sinirimi bozsa kafaya takıp duruyorum üzüntüden değil sinirden ve bundan çok pis bıktım ne yapmam lazım?
Takmayın rahat olun hocam birşeylerle uğraşın kendinize hobi edinin ayrıca o heriflerden uzak durun.Takıntılık insanı mahveder.Kafaya taktığım şey kesinlikle insanlar insanlar ne zaman benim sinirimi bozsa kafaya takıp duruyorum üzüntüden değil sinirden ve bundan çok pis bıktım ne yapmam lazım?
Takmayın rahat olun hocam birşeylerle uğraşın kendinize hobi edinin ayrıca o heriflerden uzak durun. Takıntılık insanı mahveder.
Kitap oku harbi kafayı boşaltıyor.Olmuyor işte hobilerim oyun oynamak inan bana oyunun tam ortasında o adamların moralimi ya da sinirimi bozduğumu getiriyorum aklıma yani her yerde aklıma geliyor ve ben uzak duruyorum o insanlardan ama onlar bana yakınlaşıyor uzaklaştıkça yakınlaşıyor öyle diyeyim ve aynı iş yerindeyiz mecbur uzak duramıyorum yani anladınızmı ama sorun kafaya takmamam ama olmuyor.
Sizlere bulaşıyorlar mı? Rekabetçi oyunlar oynuyor isen onları azalt singleplayer hikayeli oyunlar oyna.O insanlarada gelecek olursak onları şiddetten başka dil bilmezler.Olmuyor işte hobilerim oyun oynamak inan bana oyunun tam ortasında o adamların moralimi ya da sinirimi bozduğumu getiriyorum aklıma yani her yerde aklıma geliyor ve ben uzak duruyorum o insanlardan ama onlar bana yakınlaşıyor uzaklaştıkça yakınlaşıyor öyle diyeyim ve aynı iş yerindeyiz mecbur uzak duramıyorum yani anladınızmı ama sorun kafaya takmamam ama olmuyor.
Sizlere bulaşıyorlar mı? Rekabetçi oyunlar oynuyor isen onları azalt singleplayer hikayeli oyunlar oyna. O insanlarada gelecek olursak onları şiddetten başka dil bilmezler.
Kitap oku harbi kafayı boşaltıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.