- Makaleler
- 32
İlk önce yüz yüze konuşacaksın. Öyle Facebook üzerinden değil. Sen git açıl kıza münasip bir şekilde. Gerisi Allah kerim.
Ortama göre ayarla tabii, ama şu şekilde: Mesela oturdu herkes, sessizlik olunca sırf laf olsun diye konuşma. Samimi olduğun arkadaşlarınla konuş, "Onu ne yaptın? Şunu ne yaptın?" gibi. Sonra birkaç gülünür, sohbet edilir. Kız sormazsa ya da konuşmazsanız sen konuş onunla. Ama mesafeyi iyi tut, hem samimi hem mesafeli. "Sen neler yapıyorsun?" de. Ne bileyim, konuş yani ama fazla dibine düşme. Farkına vardığı an işin biter gibime geliyorGeçenlerde mesaj attım Facebook üzerinden cevap vermedi. 2. kez attım vermedi. 3. kez attım, seni tanımıyorum dedi. Ben de "Aynı okulda okuduk, hatırlamadın mı?" dedim ve hatırladı. Sonra mesaj atmayınca ben de atmadım. Kendimi ortama göre ayarlamalıyım o zaman değil mi?
Geçenlerde mesaj attım Facebook üzerinden cevap vermedi. 2. kez attım vermedi. 3. kez attım, seni tanımıyorum dedi. Ben de "Aynı okulda okuduk, hatırlamadın mı?" dedim ve hatırladı. Sonra mesaj atmayınca ben de atmadım. Kendimi ortama göre ayarlamalıyım o zaman değil mi?
Arkadaşlar, kız ile aynı okulda okuduk 2 sene fakat şimdi tanımadım diyor. Gülünecek bir olay değil mi? Fakat tanıdı sonradan![]()
Oluyor öyle, valla bak. İlkokul 5'e kadar bir okulda okumuştum. 7. sınıf başka bir okul, 8. sınıfta yine eski okul. 5-6 sene sınıf arkadaşım olan ve çok samimi olduğum kız arkadaşım bana yazmıştı, sonradan fark ettikArkadaşlar, kız ile aynı okulda okuduk 2 sene fakat şimdi tanımadım diyor. Gülünecek bir olay değil mi? Fakat tanıdı sonradan![]()
10. sınıf okuyorum kardeşim.Aslında tipin çok kötü değil. Aynı yaştayız sanırım, 8'e geçtim ben.Bence kızla su parkında konuş, yani güzel konuş. Kızın içine düşmeden güzelce konuş. Güldürmeye çalış, ne bileyim ya, anlat bir şeyler. Kız sana güvendi mi gerisi kolay. Ben de kendime durmadan tipsizim vs. vs. derim.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.