Çok kötüyüm

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 215
  • Görüntüleme 12.953
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırsam dediğiniz konuşma bu hocam.

Meme arşivimi kaybettiğimden beri arıyordum, sağ olun.

Konu sahibine söylemek istediğim ise; başkalarının arasında kendi konumunu yükseltmeye çalışma ama insanların seni küçümsemesine ve seni dikkate almamasına da izin verme. Kendi zevklerini bulmaya çalış, kendini boş işler için oyalama. Zaman önemli.

Dedigin olursa düşünür.:D
E kız bulsa sonra yemeğe gitseler, hesabı ödeyemez parası yok. Sinemaya gidemez, parası yok. Film izleyemezler, elektrik pahalı. Kıza çikolata alamaz, parası yok. Kızı lunaparka götüremez, parası yok. Kıza hediye alamaz, parası yok. Kızla hobi edinemez, parası yok. Kızla yürüyüş belki yapabilir, su alacak parası varsa.

Çok çirkinim, hiçbir kız bana bakmıyor. Param da yok, fiziğim de yok. Hiçbir şeyim yok. Burun estetiği yaptırayım diyorum, para yok. Vücut geliştireyim belki o zaman bakarlar diyorum, salona gidecek para yok. Bari oyun oynayıp unutayım diyorum, bilgisayar alacak para da yok. Cidden çok bunaldım artık.

Sağlığında sıkıntı yoksa işe gir çalış para kazan. Spor yapmak için illa salona gitmen gerekmiyor.

E kız bulsa sonra yemeğe gitseler, hesabı ödeyemez parası yok. Sinemaya gidemez, parası yok. Film izleyemezler, elektrik pahalı. Kıza çikolata alamaz, parası yok. Kızı lunaparka götüremez, parası yok. Kıza hediye alamaz, parası yok. Kızla hobi edinemez, parası yok. Kızla yürüyüş belki yapabilir, su alacak parası varsa.
Kanka erkek varken kız mı ödüyecek dediklerini?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı