Çok kötüyüm

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 215
  • Görüntüleme 12.996
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu düşüncelerinin hepsi psikolojik. Kaç yaşındasın? Ergenlikte böyle şeyler olabiliyor. Kendine değer vermeye başlarsan görünüşünün de düzeleceğini görürsün. Kızlar da senin gibi düşünüyor, onları bu dünyadan olmayan melekler olarak görmeyi bırakın be. Yakın Alman arkadaşım var, kız doğal sarışın ve görsen apışıp kalırsın ama aynı senin gibi ottan b**tan şeylerle "yok oram böyle şuram şöyle" diye kendi kendine gelin güvey oluyor. Sebebi de küçükken yaşadığı bazı olaylar muhtemelen, tamamen psikolojik aynı senin durumun gibi.

Estetik yaptırmak istediğine göre burnun şeklinden memnun değil demek ki. Ayrıca burun gerçekten dış görünüş için önemli, şekille ve güzel burunla doğan erkekler 1-0 önde başlıyor.
Sadece burun ile bitecek bir iş değil o. Tam tersini düşünüyorum ben küçük burunlu (bazik) erkekleri kıza benzetiyorum. Bazik anlamdaki burunlar için söylüyorum. Yakışıklılık varsa onu bir burun bozamaz.

Birilerinin sana bakması için yaparsan kimse bakmasın zaten. Kendini geliştirmek için yap. Kızlar sana birşey katmayacak.

Haklısın burnumu yaptırsam bile yine çirkin olacağım.
Kime göre neye göre çirkin? Öncelikle çevrenizdeki evli kimselere veya sevgilisi olanlara iyi bakın. Hepsi mi mükemmel? Bunlar sudan sebepler özellikle de burun takıntınızı anlayamadım ben asla burun estetiği yaptırmış birini sevmem kendi özünde doğal olmalı. Siz yine de çevrenizdekileri iyice inceleyin. Siyah sakal bırakıp ta birbirine benzeyenleri de umursamayın.
Konu sevgiliyse o işin bu konularla alakası yok bunu eğitim hayatımda çokça gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı