19, üniversite hazırlıktayım.
Mesleğinizi aldıktan sonra tekrardan yazabilir misiniz bu konuya? O zaman durum değişirse bana haber edin. Daha çok erken yorum yapmışsınız kendiniz için.
19, üniversite hazırlıktayım.
Sonra böbrek taktırıyorsun.
Bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama yazacağım.Mesleğinizi aldıktan sonra tekrardan yazabilir misiniz bu konuya? O zaman durum değişirse bana haber edin. Daha çok erken yorum yapmışsınız kendiniz için.
Bir değişiklik olacağını sanmıyorum ama yazacağım.
Ne gelirse mi?bence bu kendini avutmaktan baska bir ise yaramaz.Ne gelirse Allah'tan şükret haline her daim. Aman diyim böyle isyan etme
Sadece burun ile bitecek bir iş değil o. Tam tersini düşünüyorum ben küçük burunlu (bazik) erkekleri kıza benzetiyorum. Bazik anlamdaki burunlar için söylüyorum. Yakışıklılık varsa onu bir burun bozamaz.Estetik yaptırmak istediğine göre burnun şeklinden memnun değil demek ki. Ayrıca burun gerçekten dış görünüş için önemli, şekille ve güzel burunla doğan erkekler 1-0 önde başlıyor.
Haklısın burnumu yaptırsam bile yine çirkin olacağım.Sadece burun ile bitecek bir iş değil o. Tam tersini düşünüyorum ben küçük burunlu (bazik) erkekleri kıza benzetiyorum. Bazik anlamdaki burunlar için söylüyorum. Yakışıklılık varsa onu bir burun bozamaz.
Kime göre neye göre çirkin? Öncelikle çevrenizdeki evli kimselere veya sevgilisi olanlara iyi bakın. Hepsi mi mükemmel? Bunlar sudan sebepler özellikle de burun takıntınızı anlayamadım ben asla burun estetiği yaptırmış birini sevmem kendi özünde doğal olmalı. Siz yine de çevrenizdekileri iyice inceleyin. Siyah sakal bırakıp ta birbirine benzeyenleri de umursamayın.Haklısın burnumu yaptırsam bile yine çirkin olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.