Çok kötüyüm

• Konuyu başlatan 89666
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 215
  • Görüntüleme 12.902
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@89666 dostum kendini yargılamak yerine kendinle barışırsan özgüven kazanırsın. Özgüven hem çekicidir ve saygınlık kazandırır. Kaç yaşındasın? Kendini geliştirmeye bak, öğrenciysen daha fazla çalış ve ileride önemli bir konum elde etmeye bak. Para eline geçince vücut da yaparsın, prestij de kazanırsın. Güzellik/çirkinlik de tamamen görecelidir, parası olan ve özgüvenli bir insan olursan istediğini zaten alırsın.
Parasız ve tipsiz birinin özgüveni hiç bir işe yaramıyor, aksine kendine niye bu kadar güveniyorsun diyorlar. :(

Parasız ve tipsiz birinin özgüveni hiç bir işe yaramıyor, aksine kendine niye bu kadar güveniyorsun diyorlar. :(
Özgüven öyle bir şey değil zaten hocam. Özgüven patlaması yaşayarak ben çok kaslı ve fit vücutluyum diyemezsiniz. O özgüveninizi kullanarak fit olursunuz. Dış görünüşte öyle, diğer her şey de öyle.

Ver parayı o zaman anında değişeyim.

Sorun senin düşüncelerin ve bakış açın. Üzgünüm ama eziklik içine işlediyse sabancı bile olsan yine o parayı yiyemezsin. Önce kafa yapını, hayata bakışını değiştir. Şu an belli ki depresyondasın.

Çirkinsen evlen ama üreme, bu kadar basit, çocuk anne ve babasının iğrenç genetik dezavantajlarını taşımak ve onu çekmek zorunda değil. Ama eşleşmek tabi ki bir hak.
Ne alaka hocam bana hiç doğru gelmiyor böyle bir genelleme. Çok çirkin bir anne babanın manken gibi çocuğu da olabiliyor. Örnek ben. (Manken gibi değilim ancak çirkin de değilim.)

İçini dökmekte yasakmış, vay be. Her insan güzel partner ister, buna hakkı da vardır.
O zaman insanları size beğenmedikleri için yargılamayınız lütfen. Güzel partner istemeleri sizin dediğinize göre en doğal hakları.

Ne alaka hocam bana hiç doğru gelmiyor böyle bir genelleme. Çok çirkin bir anne babanın manken gibi çocuğu da olabiliyor. Örnek ben.
Yok öyle bir şey, olsa da istisna, yarım metre uzunluğunda burnu olan çipişik gözlü, koca ağızlı çenesiz bir insanın çocuğu nasıl manken olsun. Fenotipin neyse çocuğun da benzer bir fenotipte olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı