Çok mutsuzum

Arkadaşlarınla ve ailenle iletişimini iyileştirirsen birçok sorundan kurtulabilirsin, mutlu olursun dersler için motivasyonun da artar. Çevrendekilerle güzel iletişim kurmaya çabalamalısın, zamanla iyiye gider bu durum.
 
Bilgisayar oturunca zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum.
Dürüst olmak gerekirse o zaman mutsuz olmayı hak ediyorsunuz hocam.Karnınız acıkınca nasıl yemek yemeniz gerektiğini anlıyorsanız mutsuz olunca da hayatanızdaki bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız gerektiğini anlamanız lazım ama siz tembelliği tercih ederseniz ömrünüz boyunca mutsuz olursunuz.
 
Ailemle ahım şahım bir sorunum yok ama neredeyse sınıfın hepsiyle aram bozuk.
Baştan başlamak için hiçbir zaman geç değildir. Bence idareyle görüşüp sınıfını değiştirebilirsin dostum. Eğer bunu yapabilirsen yeni sınıfına daha ılımlı gir ve kendini dışarı aç. Lisede bu tür olaylar çok yaygın oluyor biliyorum fakat emin ol sen kendini soyutlamazsan insanlarla bir raddeye kadar ilişkiler geliştirebiliyorsun.
 
Ailemle ahım şahım bir sorunum yok ama neredeyse sınıfın hepsiyle aram bozuk.
Sınıf arkadaşları önemli, aran iyi olmasa da bozuk olmayacak en azından. Kimseye ters bir şey söyleme kimse de sana söylemesin. Bilgin olduğun konularda ortama kibarca dahil olarak iletişimini iyileştirmelisin. Arkadaşsız hayat çok zor gelir.
 

Geri
Yukarı