Çok özgüvensizim

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben çok özgüvensizim. Asla bir kızla konuşamıyorum ve bu çok kötü bir şey. Mesela geçen benim hoşlandığım bir kız var ama öyle böyle değiş çok fena. Neredeyse hiç konuşmadık bana birkaç kez nasılsın diye sordu ben onda bile sen nasılsın diyemedim. İyiyim dedim geçtim. Geçen sınıf kapısında bekliyordum, hoşlandığım kızda bu sırada bizim sınıfa giriyordu hiç beklemediğim anda kapıda karşılaştık. Ben ondan uzunum biraz gözüme bakarak yanıma geldi önüme durdu. Konuşacaktık yani ben o anda düşünmeden bir anda istemsizce arkamı dönüp sırama oturdum. Bu olaydan sonra bana bakmıyor bile. Çok pişmanım ama istemsizce oldu ben isteyerek yapmadım. Yardımcı olun bu konuda. Kendimi iyi hissetmiyorum.

Arkadaşlar ben çok özgüvensizim. Asla bir kızla konuşamıyorum ve bu çok kötü bir şey. Mesela geçen benim hoşlandığım bir kız var ama öyle böyle değiş çok fena. Neredeyse hiç konuşmadık bana birkaç kez nasılsın diye sordu ben onda bile sen nasılsın diyemedim. İyiyim dedim geçtim. Geçen sınıf kapısında bekliyordum, hoşlandığım kızda bu sırada bizim sınıfa giriyordu hiç beklemediğim anda kapıda karşılaştık. Ben ondan uzunum biraz gözüme bakarak yanıma geldi önüme durdu. Konuşacaktık yani ben o anda düşünmeden bir anda istemsizce arkamı dönüp sırama oturdum. Bu olaydan sonra bana bakmıyor bile. Çok pişmanım ama istemsizce oldu ben isteyerek yapmadım. Yardımcı olun bu konuda. Kendimi iyi hissetmiyorum.
Hocam okulda yada okul çıkışı derin bir nefes alıp yanına gidip tekrar konuşmaya çalışın nasılsınız falan bir nevi sohbet başlatın yani birde kızın numarası varsa sizde ise bir buluşmaya çağırın ne bileyim bir park olur başka yer olur falan.

Kız bir şey ile uğraşırken yanına git konu aç. Mesela resim çiziyordur bakayım ne çiziyorsun bende çizeyim mi dersin. Oradan konu açılır. Yada şu hocalar böyle şu dersler böyle diye diye konu aç gir bir şekil. İlk adımı sen et. Ama bunları yaparken elin terleyip kalbin küt küt atmasın. Rahat ol dünya patlamayacak.

Kız bir şey ile uğraşırken yanına git konu aç. Mesela resim çiziyordur bakayım ne çiziyorsun bende çizeyim mi dersin. Oradan konu açılır. Ya da şu hocalar böyle şu dersler böyle diye diye konu aç gir bir şekil. İlk adımı sen et. Ama bunları yaparken elin terleyip kalbin küt küt atmasın. Rahat ol dünya patlamayacak.

Utanıyorum hocam. Onu gördüğümde bile heyecandan ölüyorum nasıl yanına gidip konuşacağım?

Utanıyorum hocam. Onu gördüğümde bile heyecandan ölüyorum nasıl yanına gidip konuşacağım?
Valla konuşarak çözeceksin. Korkunun üstüne gideceksin. O senden korkacak. Ama dersen ben konuşamam edemem fakat 1 kez olsun dene. Olmazsa başka kızlara yönel ama neden özgüvensizsin mesela tipten dolayı falan mı?

Vallahi konuşarak çözeceksin. Korkunun üstüne gideceksin. O senden korkacak. Ama dersen ben konuşamam edemem fakat 1 kez olsun dene. Olmazsa başka kızlara yönel ama neden özgüvensizsin mesela tipten dolayı falan mı?

Hocam tipim kötü değil gayet iyi. 182 beyaz tenli ortalamanın biraz üstü bir tipim var. Neden öz güvensiz olduğumu bilmiyorum hocam. Giyimim kötü giyimimi düzeltmek isiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı