SeanStrickland
Hectopat
Yaşın kaç?
16 yaşındayımYaşın kaç?
Biraz yavaş ol o zaman erkeklerle sorun yaşamıyorsan daha kızlarla iyi mi kötü mü olduğunu belirlemek için aşırı erken.16 yaşındayım.
Alıyorsun baggy pantolon üstüne bol hoodie artık +500 auran var.Hocam tipim kötü değil gayet iyi. 182 beyaz tenli ortalamanın biraz üstü bir tipim var. Neden öz güvensiz olduğumu bilmiyorum hocam. Giyimim kötü giyimimi düzeltmek isiyorum.
Yok hocam asla baggy benlik değil.Alıyorsun baggy pantolon üstüne bol hoodie artık +500 auran var.
Dostum bende de aynı şey var, benim için çözmek değil de en azından durumu çok daha iyileştiren faktör spor oldu, kendi tipimle ve görünüşümle daha iyi hissettikçe özgüvenim de aynı doğrultuda artıyor. Sizin için nasıl olur bilemem.Arkadaşlar ben çok özgüvensizim. Asla bir kızla konuşamıyorum ve bu çok kötü bir şey. Mesela geçen benim hoşlandığım bir kız var ama öyle böyle değiş çok fena. Neredeyse hiç konuşmadık bana birkaç kez nasılsın diye sordu ben onda bile sen nasılsın diyemedim. İyiyim dedim geçtim. Geçen sınıf kapısında bekliyordum, hoşlandığım kızda bu sırada bizim sınıfa giriyordu hiç beklemediğim anda kapıda karşılaştık. Ben ondan uzunum biraz gözüme bakarak yanıma geldi önüme durdu. Konuşacaktık yani ben o anda düşünmeden bir anda istemsizce arkamı dönüp sırama oturdum. Bu olaydan sonra bana bakmıyor bile. Çok pişmanım ama istemsizce oldu ben isteyerek yapmadım. Yardımcı olun bu konuda. Kendimi iyi hissetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.