- Makaleler
- 5
Aynı testte kansızlığa bakılıyor mu? Benim ayaklarım ellerim her zaman üşür, mevsim fark etmeksizin çoraplayımdır. İkisini aynı anda bakılıyorsa yüksek ihtimalle test yaptırırım.@ege20 Varsayımlar üzerinden geçindiğim için bu olasılık üzerinde durdum. (Olmayabilir belki de.) Her şeyin yanında ufak çaplı bir muayene yaptırmanızı tavsiye ederim.
Hemogram alırlarsa herşeyi görürler o testte diye düşünüyorum. Zaten tek bir test yapmazlar birden fazla parametreyi göz önünde bulundurmak gerekli. Bildirimi kaçırmışım özür dilerim, hastaneye gittiniz mi?Aynı testte kansızlığa bakılıyor mu? Benim ayaklarım ellerim her zaman üşür, mevsim fark etmeksizin çoraplayımdır. İkisini aynı anda bakılıyorsa yüksek ihtimalle test yaptırırım.
Hocam böbreklere kısa zamanda zarar vermesede uzun zamanda zarar verir çünkü aşırı çalışmak zorunda kalır şeker tüketimini azaltmaya çalışın bu şekilde içiceğiniz su miktarıda azalır.
3 litreden fazla içmemeye çalışın. İdrar renginiz bembeyazdır buradanda anlayabilirsiniz fazla içtiğinizi.
Ayrıca kan testi yaptırmanız sizin için iyi olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.