Profil resmi anime diye animeci yaftası yiyorum sanırım. 1 tane anime izledim hayatımda ve o da araba merakından. Animeci değilim, olmadım da.Dostum senin gibi bir animeci birinden tavsiye almak istemem ama sen ne tavsiye verirsin?
Profil resmi anime diye animeci yaftası yiyorum sanırım. 1 tane anime izledim hayatımda ve o da araba merakından. Animeci değilim, olmadım da.Dostum senin gibi bir animeci birinden tavsiye almak istemem ama sen ne tavsiye verirsin?
@HacıKedi bence dini ibadet yerine stres atacak şeyler yapılması daha uygun olur fakat burada dediklerim yanlış anlaşılmasın isteyen istediğini yapabilir, ben aşırı öfkelendiğimde bisiklet ile çıkar semti bir kez turlarım pamuk gibi olurum mesela.![]()
Profil resmi anime diye animeci yaftası yiyorum sanırım. 1 tane anime izledim hayatımda ve o da araba merakından. Animeci değilim, olmadım da.
Ya şimdi anime izleyenlerin bir kısmı kendisini o kadar kaptırıyor ki kendini o karakter falan sanıyor. Futbol izleyip karşı takımın taraftarını döven adamlar da buna benzer durumda. Bir şeyleri izlemekte sorun yok fakat sırf anime karakteri resmi gördü diye de animeci denilmemesi lazım ya. Kaldı ki profildeki karakterin resmi animasyon filmden, yani animeden bile değil.O da ayrı bir konu ben animeci değilim ama anime izleyenlerede neden laf söylüyorlar anlayamıyorum. İyi futbol izleyenlerlede dalga geçelim o zaman.
Ben toxic birisiyim. Bunu kabul ediyorum ama aynı zamanda kurtulmak da istiyorum. Online oyunlarda ölünce ya da kendimden yaşça küçük insanlar bile bana laf sokunca hemen her şeyine sövesim falan geliyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
LoL oynarken mozart dinle.
Ben toxic birisiyim. Bunu kabul ediyorum ama aynı zamanda kurtulmak da istiyorum. Online oyunlarda ölünce ya da kendimden yaşça küçük insanlar bile bana laf sokunca hemen her şeyine sövesim falan geliyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Kaç yaşındasın?
Alıyosun makası Ethernet kablosunu ortadan kesiyosun direk düşünmeden kökten çözüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.