Çok toxic birisiyim ne yapmalıyım?

Ölüm gelmediği sürece her zaman kapı açıktır, sen biraz daha araştır bence. Birden fazla cami imamına gidip direk bu şekilde durumu açıkla, sana bir yol göstersinler.(birden fazla dememin sebebi sıkıntılı bir tipe gelip iyice soğumamak içindir, malum insan çeşitlerimiz bol )

Sağ olun. Dediğinizi yapmaya çalışacağım.
 
LoL'de adam gerekli hareketi yapsa kazanacağımız savaşı kazanamayınca "oyun bu kardeşim takma kafana" cevabını aldığımda elbette sinirlenirim şahsen. :D
Sinirlenmek zaten normal, dediğim gibi zevkine oynayabilmek zor bir şey bu oyunları; herkesin harcı değil. Böyle oynayabilen çok az kişi vardır, çünkü oyunun dizaynı zaten rekabet etmeye yönelik. Önemli olan bu siniri kontrol altında tutabilmek ve ağzına geleni sayıp sövmemek.
 
Müslüman olmak isterdim ama olamam. Çünkü Allah'a sövmüştüm birkaç sene önce. Şu an sövmüyorum ama yine de o şans gitti bir kere.

LoL oynamıyorum.

Tövbe et. Ve bir hocaya danış. Vaktin geldi ise dinen gereklilikleri yerine getir. Ayrıca müslümanlığa karşı umarım bir inanmama veya bir öfken yoktur? Eğer inanmıyor isen inanmanı sağlayacak çok fazla bilgi ve yöntem var.
(Konu biraz saptı ama olsun)☺️
 
Kendini rahat hisset yatağa yat ve kendin aklı düşüncenle toxic olmamaya çalış iyi birisi ol yardımci ol.
Ben toxic birisiyim. Bunu kabul ediyorum ama aynı zamanda kurtulmak da istiyorum. Online oyunlarda ölünce ya da kendimden yaşça küçük insanlar bile bana laf sokunca hemen her şeyine sövesim falan geliyor. Bundan kurtulmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

Ve birisi kücük olsa da tamam de geçsin takma yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı