Çok ucuz bir site açmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Msi veya Asus, gtx 980m ve 256 GB Ssd olucak ve max 6000 tl.
Gtx970m olucak eğer gtx980m istenirse max 7500 çıkar. Yani 1500 TL gibi bir kaar'ı olabilir fakat isteklerine göre belirlenmesi özelliklerin daha mantıklı illa bizden almasına gerek yok arkadaşın dediği gibi monster laptoplarınıda öneriyorum.

Sitede oyun satacak msınız ? Ve site nezaman açılır ?
Oyun hediyeli hazır sistemler olucak fakat oyun satışı yapmıcaz. Site , 25 Ekim gibi bir tarih var kafamızda fakat gümrük işleri ve diğer işlemler ile 1 Kasım'a kadar sarkabilir.

Gtx970m olucak eğer gtx980m istenirse max 7500 çıkar. Yani 1500 TL gibi bir kaar'ı olabilir fakat isteklerine göre belirlenmesi özelliklerin daha mantıklı illa bizden almasına gerek yok arkadaşın dediği gibi monster laptoplarınıda öneriyorum.

Oyun hediyeli hazır sistemler olucak fakat oyun satışı yapmıcaz. Site , 25 Ekim gibi bir tarih var kafamızda fakat gümrük işleri ve diğer işlemler ile 1 Kasım'a kadar sarkabilir.
En geç 2 hafta yani. Peki ben parça satın aldım yanında oyun hediyesi olabilir mi ? Örn. e.kartı işlemci, PSU,RAM ve anakart aldım oyun hediyesi söz konusu mu ?

Peki Gtx 970m, İ7 4720HQ, 250 Gb Ssd 16 Gb ram vs. Bir laptopu 5200₺ civarına alabilirmiyim? @Floki34

En geç 2 hafta yani. Peki ben parça satın aldım yanında oyun hediyesi olabilir mi ? Örn. e.kartı işlemci, PSU,RAM ve anakart aldım oyun hediyesi söz konusu mu ?
Bazı ekran kartlarında var , bazılarında yok biz hazır sistemlerde kendimiz hediye ediyoruz.

Peki Gtx 970m, İ7 4720HQ, 250 Gb Ssd 16 Gb ram vs. Bir laptopu 5200₺ civarına alabilirmiyim? @Floki34
Evet hatta 5700HQ işlemcili.

:D
5700HQ i7 yani söylediklerinizin daha üstü bir msi verebilriiz. :)
Sağolun aslında müşteriye dayanma gücünüzü test ettim. Başarılı.:D Birde söylediğiniz 5700hq işlemcili laptop için, amazon linki verebilirmisiniz?:rolleyes:
Ayrıca bir sıkıntı çıkarsa onarım yada değişim. Üzmezsiniz herhalde beni.

:D
Sağolun aslında müşteriye dayanma gücünüzü test ettim. Başarılı.:D Birde söylediğiniz 5700hq işlemcili laptop için, amazon linki verebilirmisiniz?:rolleyes:
Biz tüm ürünleri amazon'dan getirmiyoruz fakat amazon'dan gaming laptop kategorisi altında çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Tek çekim yapıyorlar yalnız dikkatli olun.

Biz tüm ürünleri amazon'dan getirmiyoruz fakat amazon'dan gaming laptop kategorisi altında çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz.
Peki bir sıkıntı çıkarsa onarım yada değişim. Garanti konusunda üzmezsiniz beni umarım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı