Hocam sadece yediğini izliyorsunuz galiba?
Yağlı olmadığı kanısına nasıl vardığını çok merak ediyorum.
Hocam yukarıdaki linke gördüğün gibi yani bu spor değil kesinlikle. Spor, egzersiz yapan adamın teki bu oksijen maskesini takacağını öğrense mahvolur. Adamların kariyerleri ve sektördeki yerlerini aldıkları için buna devam ediyorlar. Dışarıdan obez görünmemeleri ise ağırlıktan dolayı kütle kazanmaları zaten boyları da fazla. Hem enine hem de boyuna büyükler bu adamlar.O kaslar yağlı olsa öyle görüneceğini pek düşünmüyorum bir de yağlı olsa göbek olur spor yapmaz.
Hocam yukarıdaki linke gördüğün gibi yani bu spor değil kesinlikle. Spor, egzersiz yapan adamın teki bu oksijen maskesini takacağını öğrense mahvolur. Adamların kariyerleri ve sektördeki yerlerini aldıkları için buna devam ediyorlar. Dışarıdan obez görünmemeleri ise ağırlıktan dolayı kütle kazanmaları zaten boyları da fazla. Hem enine hem de boyuna büyükler bu adamlar.kısaca sadece kardiyo yapsalar arabaya sığmazlardı günde 10.000 kalori falan alıyordu tuna tavus. İnanılmaz miktar bu.
Hocam adam 170 kg, göbek gözükmemesinin sebebi aldığı ilaçlar ve yaptığı spor.
Kilo almıyor değil sürekli alıyor sadece bunun bir kısmını kas olarak alıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.