peki ya sizce kısıtlama koyayım mı örneğin şekerli şeyler yememeli miyim içmemeli miyim?
Tabi ki de. Sağlıklı yağ, sağlıklı karbonhidrat ve kaliteli protein almalısınız. Sağlıksız yağ ve karbonhidrat tüketmemeli, şeker ve tuz da çok tüketmemelisiniz.

Şeker zaruri bir şey değil vücut için kas eklemek/estetik bir görüntü oluşturmaktan ziyade yağlı tuzlu ve şekerli şeyleri daha az tüketmeye gayret edersen en başında vücuduna bakmış oluyorsun. Kendine aralarda izin verebilirsin. Bu meseleleri de çok düşünme sürece güven çalışmaya devam et meyvesini alacaksın. Pin markalı içecekler veyahut uludağ şekersiz limonata gibi içecekler tüketebilirsin ben şahsen sade soda uludağ şekersiz limonata ve tuz ile karıştırıp Churchill tipi içecek yapıyorum kendime. Spordan önce de soda-tuz yaparsan hem enerji verir hem pump sağlar.

Bogazından geçen şeyleri bir yere yazarsan eğer, hafta sonu ya da ay sonu nerede hata yaptıgını gorebılırsın. Ama hile yapmak yok 1 tane seker bile yesen yazacaksın.

Ben bu sekılde yaptığım hataları gordum ve kendımı duzelttım.

Senın 1 tane diye agzına attıgın bir biskuvıde bıle kım bılır kac kalorı var. Bu sekılde 100 100 bırıkıyor bakıyorsun kı 1 haftada toplam 5000 kalorı al mısın? Kucuk kacamaklar adamı fınalde bıtırıyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…