Çok yedim kilo almış mıyımdır?

Heheh bir şey olmaz, canını yiyeyim senin. Bu kadar korkmana gerek yok, arada sırada öyle Cheatler olur, çok yapmamaya çalış, hemen tartılman saçmalık. Kilon gün içinde oldukça değişir diye biliyorum.
1 hafta sonra tekrar tartıl.
İnşallah hayalindeki fiziğe ulaşırsın, bol şans. 🙃

Heheh bir şey olmaz, canını yiyeyim senin. Bu kadar korkmana gerek yok, arada sırada öyle cheatler olur, çok yapmamaya çalış, hemen tartılman saçmalık. Kilon gün içinde oldukça değişir diye biliyorum.
1 hafta sonra tekrar tartıl.
İnşallah hayalindeki fiziğe ulaşırsın, bol şans. 🙃

Teşekkür ederim hocam kendimi bazen kendimi çok bunaltıyorum ya sanki çok fazla önemli gibi.

Bir şey olmaz. Arada bir yiyebilirsin ancak, diyet yapıyorsan Günde 1800 kaloriden az alman gerekiyor. Fazla tatlı yeme. Spor yapıyorsan zaten yemek yemende gerekiyor, aç kalarak kilo veremezsin. Bu yolla kaybedilen vücut ağırlığı, büyük oranda kas dokusudur. Besinlerle yeterli enerji, protein alırsan kas kütleni korumuş olursun. Body building'e gönül verenlerin mottosu da, h*ayvan gibi yemek yiyip spor yapmaktır. Sporunu yap, yemeğini ye Strese gerek yok.

Bir şey olmaz. Arada bir yiyebilirsin ancak, diyet yapıyorsan günde 1800 kaloriden az alman gerekiyor. Fazla tatlı yeme. Spor yapıyorsan zaten yemek yemende gerekiyor, aç kalarak kilo veremezsin. Bu yolla kaybedilen vücut ağırlığı, büyük oranda kas dokusudur. Besinlerle yeterli enerji, protein alırsan kas kütleni korumuş olursun. Body Building'e gönül verenlerin mottosu da, h*ayvan gibi yemek yiyip spor yapmaktır. Sporunu yap, yemeğini ye strese gerek yok.

Yani hocam spor yaptıktan sonra fazla yesen de bir sorun olmaz mı diyorsunuz.

Tenknopat üyeleri artık çıldırdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı