Çok yiyip kilo alamamak

Zekoo

Decapat
Arkadaşlar ben spor yapıyorum aşırı yemek yiyorum bacaklarım kalın bayağı ama bileğim biraz ince duruyor yaş 15 boy 176 kilo 60 karnıma da vermiyorum. Nereye gidiyor o kadar yemek? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elinden sonra başlayan bilek kemik kısmından bahsediyorsan zaten genetik büyütemezsin. Dirseğe yakın kısmını söylüyorsan biraz büyümesi mümkün.

Demek ki aşırı yemiyorsun sana öyle geliyor. 176 olup 60 kiloda bacakların nasıl kalın olabilir ki tam anlayamadım. Metabolizman hızlı kilo alamıyorsun demek ki bu yüzden daha fazla yemen gerekiyor.

Elinden sonra başlayan bilek kemik kısmından bahsediyorsan zaten genetik büyütemezsin. Dirseğe yakın kısmını söylüyorsan biraz büyümesi mümkün.

Demek ki aşırı yemiyorsun sana öyle geliyor. 176 olup 60 kiloda bacakların nasıl kalın olabilir ki tam anlayamadım. Metabolizman hızlı kilo alamıyorsun demek ki bu yüzden daha fazla yemen gerekiyor.

Bilmem mesela şöyle diyeyim kahvaltıda bir oturuşta 1 ekmek veya daha fazla gömdüğüm oluyor bana kollarım ince geliyor karnımda zayıf kalıyor.

Bilmem mesela şöyle diyeyim kahvaltıda bir oturuşta 1 ekmek veya daha fazla gömdüğüm oluyor bana kollarım ince geliyor karnımda zayıf kalıyor.

Tabii yanında yumurta falanda yiyorum peynir falan.

Tabii yanında yumurta falanda yiyorum peynir falan.
Yeterince yemiyorsun kardeşim olay tamamen bu. Zorlayabildiğin kadar zorlaman lazım nacizane ben böyle biliyorum. Genelde çok yiyorum diyenlerin aldığı kalori o kadar da çok olmuyor diyorlar. Sen çabuk yakıyorsun üstüne spor da yapınca alman gereken kalori daha da fazla olmak zorunda.

Bir ara bebe bisküvisi önermişlerdi bilmiyorum faydası olur mu? Sütle karıştırıp içine bal vs atıp bir öğlen bir akşam günde 2 kase yesen fark ettirebilir belki. Kalorisi yüksek şeyler yemen lazım ama aynı zamanda çok da sağlıksız olmamalı tabi. Bulk yapman lazım özetle.

Clean Bulk mı, Dirty Bulk mı? Bulk dönemi clean bulk ya da dirty bulk yöntemleri uygulanarak gerçekleştirilebilir. Clean bulk, temiz gıdalarla ve yavaş bir biçimde kilo alınan dönemi temsil eder. Dirty bulk döneminde ise kişiler neredeyse önlerine gelen her şeyi yer ve bu şekilde kilo alır.

Bir de yaparken sabırlı olmak zorundasın.

Sporu fazla kaçırıyor olabilirsin :) Senin yaşlarda hızlı çalışan sistemle hızlı yakım sağlanıyor ondna fark etmeyebilirsin. Ailende tiroid hastası varsa kendine baktırabilirsin. Ailen zayıf ise sen de benzer biçimde olursun genelde. VKİ değerini hesaplayıp doğru orantıda gidersen sorun yok.

Sporu fazla kaçırıyor olabilirsin :) senin yaşlarda hızlı çalışan sistemle hızlı yakım sağlanıyor ondna fark etmeyebilirsin. Ailende tiroid hastası varsa kendine baktırabilirsin. Ailen zayıf ise sen de benzer biçimde olursun genelde. Vki değerini hesaplayıp doğru orantıda gidersen sorun yok.

Hayır hocam karantinada hiç spor yapmayıp bilgisayar başından kalkmayan çok yemek yiyen biriydim yine kilo almamıştım.

Hayır hocam karantinada hiç spor yapmayıp bilgisayar başından kalkmayan çok yemek yiyen biriydim yine kilo almamıştım.

Çok yedim deme gerçekten az yiyorsundur. Yediğin yemeği hassas tartı ile tartıp FatSecret uygulamasına hepsini gir günlük kalori ihtiyacını geçtiğine emin ol kilo almaman mümkün değil böylelikle.

Arkadaşlar ben spor yapıyorum aşırı yemek yiyorum bacaklarım kalın bayağı ama bileğim biraz ince duruyor yaş 15 boy 176 kilo 60 karnıma da vermiyorum. Nereye gidiyor o kadar yemek? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
büyük ihtimalle metabolizman hızlıdır, istediğin kadar ye kilo alamayabilirsin. Bunun için doktora gidebilirsin ekstra takviye veriyorlar kilo alımının kolaylaşması için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı