Çok yoruldum

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Yaşadığım şeyin beni etkilemesinden ve benim hayat kalitemi ciddi bir şekilde etkilemesinden ve bunun hâla devam ediyor olmasından çok yoruldum, artık eski hayatına geri dönmek istiyorum, kaliteli ve sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum. Kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum ama olmuyor eskisi gibi. Size biraz içimi dökmek istedim, sağlığınızın kıymetini bilin dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığım şeyin beni etkilemesinden ve benim hayat kalitemi ciddi bir şekilde etkilemesinden ve bunun hâla devam ediyor olmasından çok yoruldum, artık eski hayatına geri dönmek istiyorum, kaliteli ve sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum. Kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum ama olmuyor eskisi gibi. Size biraz içimi dökmek istedim, sağlığınızın kıymetini bilin dostlar.

Hocam özel değilse sağlık sorununuz nedir?

Harcadığım paranın haddi hesabı yok ama konu sağlık olunca o paranın hiçbir değeri kalmıyor hocam.

İnşallah daha iyi olur gelecekte dua edin her şey sabırda bitiyor bazen hayat yüzümüze bakmıyor bu ara benim içinde çok şey üst üste geldi sabır ediyorum fakat bir gün patlayacağım.

Böyle bir durumda mental sağlığı iyileştirmek için monotonluğu kırmak gerekiyor. En azından kendim için öyle.

Yeni hobiler, yoksa kız arkadaşı edin. Her gün yaptığın şeylerin dışına çık. Sana iyi gelen şeyleri daha sık yap. Bir de her günü son günün gibi yaşarsan yaşadığın günü daha pozitif bitiriyorsun. Bilmediğimiz bir tarihte ışıklar kapandığında hiçbir şeyin önemi ve geçerliliği kalmayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı