Diğer ".com" uzantılı alan adı 0.06€

Bir gün geçti ancak hesabım henüz onaylanmadı. Sizinki ne kadar sürede onaylandı?

Dosya Ekleri

• 1708109926546.png
    1708109926546.png
    25,5 KB · Görüntüleme: 72
Bana fatura yollandı sitedede gözüküyor miktar ancak karttan hala çekilmemiş. Banka kartı girmiştim istenilen mevlada kartta var. Tahmini ne zaman çekiyorlar. Domainlerde duruyor.

Çalışanlarımız tarafından manuel olarak kontrol ediliyor, diye saçmalamışlar. Yasaklı kelimeler koyarsın; kalanlar otomatik olarak kaydedilir. Bu şekilde, domain isimlerini kontrol eden şahıs beğendiği ya da kendi almak istediği isimleri kafasına göre reddebilir. Sebepsiz de yapabilir.

5-6 ay sonra birkaç tane domain alacaktım; indirimde diye 3 tane alayım dedim ama hesabın reddedildiğine ya da silindiğine dair bildirim bile yollamamışlar. Neyse, bu siteden uzak durma konusunda, ders niteliğinde iyi oldu.

Çalışanlarımız tarafından manuel olarak kontrol ediliyor, diye saçmalamışlar. Yasaklı kelimeler koyarsın; kalanlar otomatik olarak kaydedilir. Bu şekilde, domain isimlerini kontrol eden şahıs beğendiği ya da kendi almak istediği isimleri kafasına göre reddebilir. Sebepsiz de yapabilir.

5-6 ay sonra birkaç tane domain alacaktım; indirimde diye 3 tane alayım dedim ama hesabın reddedildiğine ya da silindiğine dair bildirim bile yollamamışlar. Neyse, bu siteden uzak durma konusunda, ders niteliğinde iyi oldu.

Adamlar paragöz olduğu için olabilir ben herhalde hosting almasam benim de hesap reddedilecekti.

Veya kayıtlı kartlar kısmında kart bulunmadığı içinde iptal olmuş olabilir. Benim maalesef girdiğim sanal kartta para olmadığı için ücret alamadılar ve ben kart bilgilerini değiştirmek istediğimde siteden logout yapıyor ve boş kart hala duruyor.

Domain yönlendirme yaptığımda URL girdiğimde verification of contact ınformation diye hata çıkıyor sizce nedir bu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı