Sir Yılmaz
Hectopat
Benim hesabım direkt onaylı aşamasına geçti.Bir gün geçti ancak hesabım henüz onaylanmadı. Sizinki ne kadar sürede onaylandı?
Bana fatura yollandı sitedede gözüküyor miktar ancak karttan hala çekilmemiş. Banka kartı girmiştim istenilen mevlada kartta var. Tahmini ne zaman çekiyorlar. Domainlerde duruyor.
Çalışanlarımız tarafından manuel olarak kontrol ediliyor, diye saçmalamışlar. Yasaklı kelimeler koyarsın; kalanlar otomatik olarak kaydedilir. Bu şekilde, domain isimlerini kontrol eden şahıs beğendiği ya da kendi almak istediği isimleri kafasına göre reddebilir. Sebepsiz de yapabilir.
5-6 ay sonra birkaç tane domain alacaktım; indirimde diye 3 tane alayım dedim ama hesabın reddedildiğine ya da silindiğine dair bildirim bile yollamamışlar. Neyse, bu siteden uzak durma konusunda, ders niteliğinde iyi oldu.
Domain yönlendirme yaptığımda URL girdiğimde verification of contact ınformation diye hata çıkıyor sizce nedir bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.