- Makaleler
- 1
Son birkaç gündür belirli sitelere VPN olmadan giremiyorum. Önceden bu yoktu. Sizde de mi öyle.
O sorun düzeldi hala devam ediyor mu ? Telekom routerlarına geçmişti tekrar kendi cihazlarına geçiş yaptı. Özelden atın bakayım giriyor mu siteyeSon birkaç gündür belirli sitelere VPN olmadan giremiyorum. Önceden bu yoktu. Sizde de mi öyle.
O sorun düzeldi hala devam ediyor mu? Telekom routerlarına geçmişti tekrar kendi cihazlarına geçiş yaptı. Özelden atın bakayım giriyor mu siteye.
Tracert 1.1.1.1 yapın Telekomdan çıkıyorsa engelleme yapar eğer Comnetten çıkarsa yapmaz o zaman anlayabilirsiniz. Arada değişiklik olabiliyor bakımdan dolayıKontrol ettim giriyormuş. En son denediğimde olmamıştı.
1000 Gösteriyor hocamComnet altyapı sorgulamasında hızınız kaç gözüküyor? Bende şu an 100 gözüküyor, üstünü almam mümkün değil mi?
Aynı pakete bende geçiş yaptım. Pişman oldum açıkçası. Aynı alt yapi ve modem de millenicom firmasında 100 mbps fiber ile sorun yoktu. Comnet den 500 luk pakete geçince ping ve paket loss sorunum olmaya başla
Fazlasıyla katkısı olur pinginize madem yakın.Anladım, o zaman ben maksimum 100 alabiliyorum. Bu ay sonu TT taahhüdüm bitiyor. Comnet'e geçebilirim fakat müşteri hizmetlerinden herkes şikayetçi. Rastgele hat kapatıyorlarmış falan.
Comnet'in ana veri merkezi bana çok yakın, acaba geçsem ping için bir katkısı olur mu?
Özelden yazabilirsiniz bir şey soracaktım size.Anladım, o zaman ben maksimum 100 alabiliyorum. Bu ay sonu TT taahhüdüm bitiyor. Comnet'e geçebilirim fakat müşteri hizmetlerinden herkes şikayetçi. Rastgele hat kapatıyorlarmış falan.
Comnet'in ana veri merkezi bana çok yakın, acaba geçsem ping için bir katkısı olur mu?
Fazlasıyla katkısı olur pinginize madem yakın.
Alt yapınız iyiyse MH işiniz olmuyor1.5 Senedir yüzlerine bile bakmadım ara sıra soru sorarım o kadar.
MH ile işiniz olmayınca kapatılacak durumda olmuyor.
Alt yapınız 100 gösterse bile fiber ise hattınız aktif olunca üst paketlere geçişiniz olur yani 200- 500 paketlere.
Özelden yazabilirsiniz bir şey soracaktım size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.