Comnet 500 Mbps hız testi

Aynı pakete bende geçiş yaptım. Pişman oldum açıkçası. Aynı alt yapi ve modem de millenicom firmasında 100 mbps fiber ile sorun yoktu. Comnet den 500 luk pakete geçince ping ve paket loss sorunum olmaya başladı

Comnet altyapı sorgulamasında hızınız kaç gözüküyor? Bende şu an 100 gözüküyor, üstünü almam mümkün değil mi?

Comnet altyapı sorgulamasında hızınız kaç gözüküyor? Bende şu an 100 gözüküyor, üstünü almam mümkün değil mi?
1000 Gösteriyor hocam
Kablolu olarak mı test yaptınız ? Birkaç defa deneseydiniz anlık olarak sorun olmuş olabilir.
Aynı pakete bende geçiş yaptım. Pişman oldum açıkçası. Aynı alt yapi ve modem de millenicom firmasında 100 mbps fiber ile sorun yoktu. Comnet den 500 luk pakete geçince ping ve paket loss sorunum olmaya başla

Anladım, o zaman ben maksimum 100 alabiliyorum. Bu ay sonu TT taahhüdüm bitiyor. Comnet'e geçebilirim fakat müşteri hizmetlerinden herkes şikayetçi. Rastgele hat kapatıyorlarmış falan.
Comnet'in ana veri merkezi bana çok yakın, acaba geçsem ping için bir katkısı olur mu?

Anladım, o zaman ben maksimum 100 alabiliyorum. Bu ay sonu TT taahhüdüm bitiyor. Comnet'e geçebilirim fakat müşteri hizmetlerinden herkes şikayetçi. Rastgele hat kapatıyorlarmış falan.
Comnet'in ana veri merkezi bana çok yakın, acaba geçsem ping için bir katkısı olur mu?
Fazlasıyla katkısı olur pinginize madem yakın.
Alt yapınız iyiyse MH işiniz olmuyor :) 1.5 Senedir yüzlerine bile bakmadım ara sıra soru sorarım o kadar.
MH ile işiniz olmayınca kapatılacak durumda olmuyor.
Alt yapınız 100 gösterse bile fiber ise hattınız aktif olunca üst paketlere geçişiniz olur yani 200- 500 paketlere.
Özelden yazabilirsiniz bir şey soracaktım size.

Fazlasıyla katkısı olur pinginize madem yakın.
Alt yapınız iyiyse MH işiniz olmuyor :) 1.5 Senedir yüzlerine bile bakmadım ara sıra soru sorarım o kadar.
MH ile işiniz olmayınca kapatılacak durumda olmuyor.
Alt yapınız 100 gösterse bile fiber ise hattınız aktif olunca üst paketlere geçişiniz olur yani 200- 500 paketlere.

Özelden yazabilirsiniz bir şey soracaktım size.

Bu forumda özel mesaj yok diye biliyorum. Nasıl yazabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı