Comnet arızası ne zaman düzelir?

Konuyu baştan okumanızı tavsiye ediyorum. Tüm Türkiye'de Comnet'te kesintiler var!

Yazdığım şeyi anlayamadınız sanırım ya da düzgün okumadınız. Arkadaş Netgsm kullandığını ve hız değerlerini atabileceğini yazdı. Ben de ona istinaden o şekilde yazdım, Comnet'te kesinti olduğunu biliyorum zaten kullandığım için.

İs

İstanbul içindeysen bu değerleri alman normal çünkü Valorant serverı İstanbul'da. Ben İzmir'de 3ms ile Valorant'ta 11 alıyorum. Bu da 3 kat gibi bir şey. Netgsm geçsem pingden oynayamam.
Adana'da oturuyorum

İstanbul'da mı yaşıyorsun?

Adana'da yaşıyorum hocam siz büyük ihtimalle daha az ping alırsınız eğer istanbuldaysanız tabii.

14 günü geçti. Hizmet vermemesini gerekçe sunarak haklı fes etmem için ne yapabilirim ?
Tüketici hakem heyeti ile alabilirsiniz. Veya dava açabilirsiniz bu şekilde kullanmadığı günlerin parasını alan arkadaşlar vardı. Ben şahsen çıkmayı düşünmüyorum 1000 Mbps en sorunsuz ve ucuz hizmet comnette kendimde 1gps kullanıyorum alternatifim yok ne yazık ki. Şu olayı çözsünler yeter bana. 1.5 sene sorunsuzdu son 5 gündür patladı.

Tüketici hakem heyeti ile alabilirsiniz. Veya dava açabilirsiniz bu şekilde kullanmadığı günlerin parasını alan arkadaşlar vardı. Ben şahsen çıkmayı düşünmüyorum 1000 Mbps en sorunsuz ve ucuz hizmet Comnet'te kendimde 1GPS kullanıyorum alternatifim yok ne yazık ki. Şu olayı çözsünler yeter bana. 1.5 sene sorunsuzdu son 5 gündür patladı.

Hocam tamam 5 gün olur 1 hafta olur, ama enazından bir açıklama yapılması lazım.

Hocam tamam 5 gün olur 1 hafta olur, ama enazından bir açıklama yapılması lazım.
Tabiki savunduğumdan değil açıklama şart. Comnetin iletişim konusunda çok sıkıntısı var. Bekliyoruz düzelsin bir umut, insan bir açıklama yapar. Sadece Türkiye de olur diyebileceğimiz bir olay yani. Denetleme yok, Tüketiciyi önemseyen yok, halka değer veren yok, hukuk bitmiş, adalet kalmamış. Bunların bir sonucunu yaşıyoruz. Anadolu...

Tabiki savunduğumdan değil açıklama şart. Comnetin iletişim konusunda çok sıkıntısı var. Bekliyoruz düzelsin bir umut, insan bir açıklama yapar. Sadece Türkiye de olur diyebileceğimiz bir olay yani. Denetleme yok, Tüketiciyi önemseyen yok, halka değer veren yok, hukuk bitmiş, adalet kalmamış. Bunların bir sonucunu yaşıyoruz. Anadolu...
Comnet'in müdanasızlığı, müşteri odaklı ve dost olmaması yeni değil; en başından bunlar böyleydi... Comnet'te arayanların ve abonelerin muhatap olduğu yegane kişiler Çağrı Merkezindekiler. Zaman zaman buradakilerin arayanlara hitap ve davranış tarzları kesinlikle olması gerek üslupta değildi. Burası bir özel sektör kuruluşu. Peki de patronlarından yüz bulmayan, hatta belki de direktif almadan müşterilere böyle davranabilmeleri sizce mantıklı ve olağan mıydı?😡

Arkadaşlar merhaba bu comnet belası bende daha da uzamaya başladı. Şimdi şöyle bir sorun var comnete geçeli 3 ay olmadığı için başka bir iss ye geçiş yapamıyorum 14 ekimde geçiş yapmıştım comnete. Binada boşta port ta yok yeni abonelik alayim Comneti iptal ettireyim. Nasıl bir yol izleyeyim sizce varmı tavsiye?

2 yıldan uzun süredir kullanıyorum ara sıra şaçmalıyordu ama bu defa eşşeğin kulağına suyu kaçırdılar yani

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-08-19-34-55-383_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-08-19-34-55-383_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 95

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı