Comnet arızası ne zaman düzelir?

İşte bu alternatif ISS'ler güven vermemekte 3 büyük ISS sorunlarını komple kaldırsa fiyatları da ortalama olsa kimse alternatiflere yönelmez.

Aynı şeylerden bahsediyoruz? Bazı kurumlar işini yapsaydı da bizde Avrupa'daki en pahalı ama en kötü internetlerden birisini kullanmasaydık, 3. Parti İSS'lere dilenmeseydik. Yetkililer işini yapsaydı da hakettiğimiz hizmeti alabilseydik. Anlayacağınız şekilde söyleyim; kurt yokken çakal öter. Caydırıcı cezalar olmadan da bunlar bizi öttürür, sömürmeye devam eder. Bu kadar basit bir olay bile ülkenin halini göz önüne seriyor.

Sorununuz düzeldi mi arkadaşlar? Merak ettim. Geri dönüş sağlayabilir misiniz?

Hepinize geçmiş olsun, umarım bir daha böyle sorun yaşamazsınız.

Şu anda sitelerinde genel arızada problem gözükmüyor ama internet sıkıntılı

Aynı durumdayım BTK'ya şikayet yolladım durumla alakalı yanıt bekliyorum.

şaka gibi ya 1 hafta oldu hala bişey yok kim bilir daha ne kadar sürücek insanlar işinden gücünden oluyor sırf şu saşma sorun yüzünden imkanım olsa kontratı yakıp yeni ISS ye geçicem ama durum elvermiyor

Arkadaşlar sorunun kaynağı Türk Telekom kapasite sorunundan kaynaklı olduğu söyleniyor.
Net olmamakla birlikte firma içi bir çalışandan aldığım bilgi kadarı ile akşam 17:00 ve sonrasında kapasite düşüşü oluyor.

Var gücümüz ile çalışıyoruz ancak sorunu Telekom kabul etmediğini kendi sistemlerinde bir sorun olmadığını ve durumun tüm Comnet kullanıcılarını etkilediğini belirttiler.

Sorun sanıyorum çözümü biraz zaman alabilir Telekom ile davalık olma durumumuz olabilir dediler.

Bende çok mağdur durumdayım anlayış göstereyim diyorum ancak 6 gündür 17:00 sonrası internet yok. Benimkinin kötü yanı 2-3 aboneliğim var ekstra olarak çevremde 7 arkadaşımı ve akrabamı Comnet'e geçirmiştim şu an kimse kullanamıyor kafayı yemiş haldeler.

Firmanın bir SMS, mail veya sitede bir bilgilendirme yapmaması sosyal medyadan bir paylaşım yapmaması büyük sorumsuzluk. Ek bilgi geldikçe güncelleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…