Aynı şeylerden bahsediyoruz? Bazı kurumlar işini yapsaydı da bizde Avrupa'daki en pahalı ama en kötü internetlerden birisini kullanmasaydık, 3. Parti İSS'lere dilenmeseydik. Yetkililer işini yapsaydı da hakettiğimiz hizmeti alabilseydik. Anlayacağınız şekilde söyleyim; kurt yokken çakal öter. Caydırıcı cezalar olmadan da bunlar bizi öttürür, sömürmeye devam eder. Bu kadar basit bir olay bile ülkenin halini göz önüne seriyor.Comnet'in müdanasızlığı, müşteri odaklı ve dost olmaması yeni değil; en başından bunlar böyleydi... Comnet'te arayanların ve abonelerin muhatap olduğu yegane kişiler Çağrı Merkezindekiler. Zaman zaman buradakilerin arayanlara hitap ve davranış tarzları kesinlikle olması gerek üslupta değildi. Burası bir özel sektör kuruluşu. Peki de patronlarından yüz bulmayan, hatta belki de direktif almadan müşterilere böyle davranabilmeleri sizce mantıklı ve olağan mıydı?
Sorununuz düzeldi mi arkadaşlar? Merak ettim. Geri dönüş sağlayabilir misiniz?
Aynı durumdayım BTK'ya şikayet yolladım durumla alakalı yanıt bekliyorum.Arkadaşlar merhaba bu comnet belası bende daha da uzamaya başladı. Şimdi şöyle bir sorun var comnete geçeli 3 ay olmadığı için başka bir iss ye geçiş yapamıyorum 14 ekimde geçiş yapmıştım comnete. Binada boşta port ta yok yeni abonelik alayim Comneti iptal ettireyim. Nasıl bir yol izleyeyim sizce varmı tavsiye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.