Comnet destek kaydı oluşturma sonucu hattı komple kapattı

Comnet bugün itibariyle yaptığı zam ile 100Mbps interneti ₺180'den veriyor. Bu foseptik çukuru kokan tavırlarına rağmen batmamalarının nedeni ne yazık ki bu olabilir. Daha bir saat önce internet yoktu, günlerdir her akşam yarım saat bi saat kopup geliyor.
Batmamalarının tek sebebi abonelerinin ciddi azlığı. Çok az abonesi olduğu için ne BTK ne de Cimer bunları takıyor. Tabi bunlar da durumun farkında olduğundan serseri mayın gibi dolaşıyorlar. Kesinlikle geçilebilecek son ISS bile olamaz bunlar.
 
Comnet bugün itibarıyla yaptığı zam ile 100Mbps interneti ₺180'den veriyor. Bu foseptik çukuru kokan tavırlarına rağmen batmamalarının nedeni ne yazık ki bu olabilir. Daha bir saat önce internet yoktu, günlerdir her akşam yarım saat bir saat kopup geliyor.

Daha IP adreslerini mesken kullanımı için ayarlamamışlar bile açılmalarına rağmen. Kendileri verimerkezi olduğu için datacenter IP kullanıyorlar, sonrasında kullanıcılar IP bazlı blokelere de maruz kalıyorlar.
 
Aynı sorun başıma geldi. Şikayetvar.com a bildirdim.


Hesabımı komple sildi. Ama peşin 3 aylık ödeme yaptım. 800 TL. Bu parayı geri vermeyecek mi? Söke söke alırım. Gerekirse dava açacağım.
 

Geri
Yukarı