- Makaleler
- 1
Boşverin. Suçsuzken suçlu duruma düşersiniz.Yazıklar olsun diyecek söz yok. Ağzımı açarsam çok kötü açarım aramamak için zor duruyorum.
Eki Görüntüle 797618
Boşverin. Suçsuzken suçlu duruma düşersiniz.Yazıklar olsun diyecek söz yok. Ağzımı açarsam çok kötü açarım aramamak için zor duruyorum.
Eki Görüntüle 797618
Gigafiber kullanan herkes zaten memnun müşteri hizmetlerinden. Dediğiniz gibi kimisine iyi davranırken kimisine kötü davranıyorlar.@TeknoFix29 bana böyle yaptılar ama elbet belki hocama iyi davranabilirler. Sağı solu belli olmaz bu işlerin değerli hocam. Ama inanın siz sorun yaşamıyorsanız sizin adınıza mutlu oldum.
rezilliği de eklemek istiyorum. Comnet benim için de bitmiştir. Geçip denemek istiyordum bu saatten sonra asla geçmem.Yazıklar olsun diyecek söz yok. Ağzımı açarsam çok kötü açarım aramamak için zor duruyorum.
Eki Görüntüle 797618
Sakın. Comnet = Gıbırnet bunu çözmüş olduk.Gıbırnet falan mı denemeliyim diyeceğim de onların müşteri hizmetleri de biraz garip.
TurkNet'i bilinçli kullanıcı kullanmalı yoksa kanser olur. MH'ye işiniz düşmezse iyi ISS.
rezilliği de eklemek istiyorum. Comnet benim için de bitmiştir. Geçip denemek istiyordum bu saatten sonra asla geçmem.
Diğer firmalar müşteriyi kovmuyor en azından.
Not: SS bana ait değildir.
Eki Görüntüle 1455918
Konuyu çözüldü olarak mı işaretletsek bence fazlasıyla Comnet'in iç yüzü anlaşıldı. Kimsenin yukarıdaki iyi yorumları görmemesi lazım. Çünkü işin aslı böyle değil. Bunu yapmamız bence doğru olacaktır.Sakın. Comnet = Gıbırnet bunu çözmüş olduk.
Millenicom, TürkNet (müşteri hizmetleri problemli diye biliyorum), NetSpeed ya da son çare TT.
Sizler hangi firmaya geçmeyi düşünüyorsunuz?Konuyu çözüldü olarak mı işaretletsek bence fazlasıyla Comnet'in iç yüzü anlaşıldı. Kimsenin yukarıdaki iyi yorumları görmemesi lazım. Çünkü işin aslı böyle değil. Bunu yapmamız bence doğru olacaktır.
Konuyu çözüldü olarak mı işaretletsek bence fazlasıyla Comnet'in iç yüzü anlaşıldı. Kimsenin yukarıdaki iyi yorumları görmemesi lazım. Çünkü işin aslı böyle değil. Bunu yapmamız bence doğru olacaktır.
Hocam ben TT'ye geçeceğim yüksek ihtimalle tekrardan. Öyle bir duruma düştüm ki şu fotoğrafları görünce. Sebepsizce kendimi suçlu hissediyorum. Arkadaşlar çok üzgünüm ya.Sizler hangi firmaya geçmeyi düşünüyorsunuz?
Gigafiber kullanan herkes zaten memnun müşteri hizmetlerinden. Dediğiniz gibi kimisine iyi davranırken kimisine kötü davranıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.