Comnet internet başvuru sürecim

@TeknoFix29 bana böyle yaptılar ama elbet belki hocama iyi davranabilirler. Sağı solu belli olmaz bu işlerin değerli hocam. Ama inanın siz sorun yaşamıyorsanız sizin adınıza mutlu oldum.
Gigafiber kullanan herkes zaten memnun müşteri hizmetlerinden. Dediğiniz gibi kimisine iyi davranırken kimisine kötü davranıyorlar.

TurkNet'i bilinçli kullanıcı kullanmalı yoksa kanser olur. MH'ye işiniz düşmezse iyi ISS.
Yazıklar olsun diyecek söz yok. Ağzımı açarsam çok kötü açarım aramamak için zor duruyorum.
Eki Görüntüle 797618
rezilliği de eklemek istiyorum. Comnet benim için de bitmiştir. Geçip denemek istiyordum bu saatten sonra asla geçmem.
Diğer firmalar müşteriyi kovmuyor en azından.
Not: SS bana ait değildir.
comnet.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gıbırnet falan mı denemeliyim diyeceğim de onların müşteri hizmetleri de biraz garip.
Sakın. Comnet = Gıbırnet bunu çözmüş olduk.

Millenicom, TürkNet (müşteri hizmetleri problemli diye biliyorum), NetSpeed ya da son çare TT.
TurkNet'i bilinçli kullanıcı kullanmalı yoksa kanser olur. MH'ye işiniz düşmezse iyi ISS.

rezilliği de eklemek istiyorum. Comnet benim için de bitmiştir. Geçip denemek istiyordum bu saatten sonra asla geçmem.
Diğer firmalar müşteriyi kovmuyor en azından.
Not: SS bana ait değildir.
Eki Görüntüle 1455918

O müşteri temsilcisi bana yanıt verenle aynı sanırım. Türkçe karakter kullanan temsilci de var kullanmayan da var. Çok garip bir süreç işliyor bu firmada.

Sakın. Comnet = Gıbırnet bunu çözmüş olduk.

Millenicom, TürkNet (müşteri hizmetleri problemli diye biliyorum), NetSpeed ya da son çare TT.
Konuyu çözüldü olarak mı işaretletsek bence fazlasıyla Comnet'in iç yüzü anlaşıldı. Kimsenin yukarıdaki iyi yorumları görmemesi lazım. Çünkü işin aslı böyle değil. Bunu yapmamız bence doğru olacaktır.

Konuyu çözüldü olarak mı işaretletsek bence fazlasıyla Comnet'in iç yüzü anlaşıldı. Kimsenin yukarıdaki iyi yorumları görmemesi lazım. Çünkü işin aslı böyle değil. Bunu yapmamız bence doğru olacaktır.

Raporladım konumu önermiyorum şeklinde başlık atmalarını istedim.

Sizler hangi firmaya geçmeyi düşünüyorsunuz?
Hocam ben TT'ye geçeceğim yüksek ihtimalle tekrardan. Öyle bir duruma düştüm ki şu fotoğrafları görünce. Sebepsizce kendimi suçlu hissediyorum. Arkadaşlar çok üzgünüm ya.

Gigafiber kullanan herkes zaten memnun müşteri hizmetlerinden. Dediğiniz gibi kimisine iyi davranırken kimisine kötü davranıyorlar.

Zaten altyapımda TürkNet olsa hiç düşünmeden GigaFiber çektiririm ama VDSL için düşünmüyorum. Tamam teknik bilgim var var da portta sorun olduğunu düşünsek ve MH'ye bağlanmaya çalışsam iyice kanser olurum. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı