Comnet kullanıcıları memnun mu?

Aluleas

Kilopat
Katılım
2 Kasım 2016
Mesajlar
54
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İç Anadolu bölgesinde Comnet kullananlar internet performansından memnun musunuz? Ping performansı diğer firmalara göre nasıl? Loss sorunları hala devam ediyor mu?
 
En son 2 hafta önce loss sorunu vardı. 2 haftadır sorun yaşamıyorum. Bulunduğum lokasyon Kayseri. Şunu göz önünde bulundurun destek talebine her zaman bizde sorun yok diye cevap geliyor. Gerçi 2 senede toplam 3 defa destek talebi açtım. Fakat yinede müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu bilmenizi isterim. Derdiniz de ısrarcı olur da üstlerine giderseniz hizmeti tek taraflı iptal ettiklerini yazan bir sürü kullanıcı var. Dikkat etmekte fayda var.
 
En son 2 hafta önce loss sorunu vardı. 2 haftadır sorun yaşamıyorum. Bulunduğum lokasyon Kayseri. Şunu göz önünde bulundurun destek talebine her zaman bizde sorun yok diye cevap geliyor. Gerçi 2 senede toplam 3 defa destek talebi açtım. Fakat yine de müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu bilmenizi isterim. Derdiniz de ısrarcı olur da üstlerine giderseniz hizmeti tek taraflı iptal ettiklerini yazan bir sürü kullanıcı var. Dikkat etmekte fayda var.

Bende Kayseri çevresinde oturuyorum. Almış olduğunuz ping değerleri diğer kullandığınız şirketlere göre nasıl?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı