Comnet nasıldır?

3 Gündür kullanıyorum comneti yurtici pingim aynı yurt disi pingim düştü
Valorant 20 ms.
LoL TR 16 ms.
CS:GO resmi sunucusunda 45 ms şu an /eskiden 60 ms alıyordum
Türk Telekom'dan comnete geçmiştim.

3 Gündür kullanıyorum comneti yurtici pingim aynı yurt disi pingim düştü
Valorant 20 ms.
LoL TR 16 ms.
CS:GO resmi sunucusunda 45 ms şu an /eskiden 60 ms alıyordum
Türk Telekom'dan comnete geçmiştim.
Hocam güncel olarak fortnite ta ping durumlari nedir tracert testi yapıp paylaşma şansınız var mı acaba? 52.94.17.134

Beğendin mi peki? Yani güzel mi? Ben de geçmeyi düşünüyorum ama burada konuşulanlar beni endişelendiriyor.
Hocam özünde güzel gerçekten ama en iyi performans için statik ıp hizmetiyle alın. Zaten Yurt Dışı inanılmaz iyi. Hele Rcoket League ve R6 oynayanlar için inanılmaz güzel. Ben babamı ikna edebilirsem Statik Ip 'ye geçmeye çalışacağım. Tek bir yerde pingler iyi değil o valve. Valve'de zaten giderilir diye düşünüyorum. İlk aldığımda 52ms veriyordu. Şu günlerde 40ms alıyorum Valve'ye. Giderek düşerse tercih edilebilir bir internet sağlayıcısı.

Ha bir de Download dalgalanmasının en aza inmesi lazım. Bazen gerçekten çok can sıkabiliyor. Aslında yine çoğu İSS'ye göre iyi bana sorarsanız.
Hocam güncel olarak fortnite ta ping durumlari nedir tracert testi yapıp paylaşma şansınız var mı acaba? 52.94.17.134
Buyrun bende Comnet kullanıyorum.
1608720701832.png

Beğendin mi peki? Yani güzel mi? Ben de geçmeyi düşünüyorum ama burada konuşulanlar beni endişelendiriyor.

Bende ping konusunda korkuyordum ama öneririm kesinlikle.
Dediğim gibi yurt içi pingim değişmedi
Yurt disi sunucularinda pingim düştü olumlu olarak
Alt yapim VDSL ben hiç sorun yasamadim
Türk Telekom kullanirken de cgnat havuzundaydim comnettede havuzdayim ama bir sorun yaşamadım.

Hocam özünde güzel gerçekten ama en iyi performans için statik ıp hizmetiyle alın. Zaten Yurt Dışı inanılmaz iyi. Hele Rcoket League ve R6 oynayanlar için inanılmaz güzel. Ben babamı ikna edebilirsem Statik Ip 'ye geçmeye çalışacağım. Tek bir yerde pingler iyi değil o valve. Valve'de zaten giderilir diye düşünüyorum. İlk aldığımda 52ms veriyordu. Şu günlerde 40ms alıyorum Valve'ye. Giderek düşerse tercih edilebilir bir internet sağlayıcısı.

Ha bir de Download dalgalanmasının en aza inmesi lazım. Bazen gerçekten çok can sıkabiliyor. Aslında yine çoğu İSS'ye göre iyi bana sorarsanız.

Buyrun bende Comnet kullanıyorum.
Eki Görüntüle 796644
Statik IP'ye geçsem bir 48ms'e düşer diye düşünüyorum.
Bende ping konusunda korkuyordum ama öneririm kesinlikle.
Dediğim gibi yurt içi pingim değişmedi
Yurt disi sunucularinda pingim düştü olumlu olarak
Alt yapim VDSL ben hiç sorun yasamadim
Türk Telekom kullanirken de cgnat havuzundaydim comnettede havuzdayim ama bir sorun yaşamadım.
Yani evet fena değil bir de daha yeni bir İSS olduğu için daha geliştirmeleri gereken çok şey var. Download'lar iyileştirilse ve Valve sunucusu iyileştirilse talep artacaktır daha da.

Hocam özünde güzel gerçekten ama en iyi performans için statik ıp hizmetiyle alın. Zaten yurt dışı inanılmaz iyi. Hele rcoket League ve R6 oynayanlar için inanılmaz güzel. Ben babamı ikna edebilirsem statik ıp'ye geçmeye çalışacağım. Tek bir yerde pingler iyi değil o Valve. Valve'de zaten giderilir diye düşünüyorum. İlk aldığımda 52MS veriyordu. Şu günlerde 40MS alıyorum Valve'ye. Giderek düşerse tercih edilebilir bir internet sağlayıcısı.

Ha bir de download dalgalanmasının en aza inmesi lazım. Bazen gerçekten çok can sıkabiliyor. Aslında yine çoğu ISS'ye göre iyi bana sorarsanız.

Buyurun bende comnet kullanıyorum.
Eki Görüntüle 796644

Vie.valve.net gerçekçi olmuyor bence oyun içi pingim daha düşük oluyor.

iyi günler değerli forum sakinleri bende ttnet vdsl2 kullancısıyım. bu ayın 30 unda taahhütüm bitiyor ve iss değiştirmeyi planlıyordum. birkaç kişi comnet firmasını önerdi forumu dolaşırken bu konuya denk geldim. iş yerinde olamadıgım zamanlar evde yegenlerım sureklı download yapıp oyun oynuyorlar. aksamları bende onlıne oyunlar oynuyorum wow cs go gıbı. baglantı saglıgı ve ping değerleri cok onemlı bu yuzden benım ıcın en ufak bır dalgalanma tum oyun zevkını bozabılıyor😅
bağlantı sağlığı, dalgalanma, download ve ping değerleri can sıkıcı mıdır yoksa geçip denemeye değermi ben ttnet te senede maximum 1 kez sıkıntı yaşıyorum hemen gelip çözüyorlar. bağlantımda dalgalanma ping değerlerimde değişkenlik olmuyor. fimadan hizmet alan arkadaşlardan son yorumlarını bekliyorum. değmez derseniz mecbur 30-50 lıra fazla verip ttnet e tahhahut verecegım gene . iyi forumlar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı